Antena Meniu Search
x

Noi informaţii despre starea răniţilor în accidentul din Perşani: Trei persoane sunt în stare gravă, iar alte 22 sunt în afara oricărui pericol

Doi dintre cei 12 copii internaţi la Spitalul de Pediatrie din Braşov, în urma accidentului rutier din Perşani, sunt în stare gravă, având nevoie de investigaţii neurologice, în timp ce ceilalţi zece au răni uşoare şi sunt în afara oricărui pericol.

Doi dintre cei 12 copii internaţi la Spitalul de Pediatrie din Braşov, în urma accidentului rutier din Perşani, sunt în stare gravă, având nevoie de investigaţii neurologice, în timp ce ceilalţi zece au răni uşoare şi sunt în afara oricărui pericol.

Purtătorul de cuvânt al unităţii medicale, Marcel Albean, a declarat că cei 12 copii aflaţi la Spitalul de Pediatrie din Braşov vor primi consiliere psihologică, informează news.ro.

În stare gravă se află şi o tânără de 21 de ani, internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Braşov, în urma accidentului de autocar.

Medicii de la SJU Braşov spun că tânăra de 21 de ani avea o fractură de bazin şi alte fracturi la membre, fiind supusă unei intervenţii chirurgicale.

Alte patru persoane transportate la acest spital sunt în afara oricărui pericol.

Totodată, alţi patru copii au fost internaţi la Spitalul ”Sfântul Constantin” din Braşov, ei fiind în afara oricărui pericol.

”Nu au fracturi, cum s-a crezut iniţial la faţa locului. Au plăgi contuzionate, unii au avut nevoie şi de sutură, dar sunt stabili respirator şi hemodinamic. Li s-au făcut şi ecografii abdominale, pentru a depista posibile leziuni, ne-au ajutat şi colegii de la «Regina Maria», iar copiii vor rămâne internaţi cel puţin până mâine. Rănile lor nu sunt grave, dar sunt foarte traumatizaţi, având în vedere prin ce au trecut. Am chemat psihologul şi a stat de vorbă cu ei şi am încercat şi noi să-i liniştim“, a declarat medicul Andreea Moldovan, şef de secţie la Spitalul ”Sfântul Constantin”.

Patru persoane rănite în urma accidentului de autocar sunt internate la Spitalul Militar de Urgenţă "Regina Maria”.

Poliţia Judeţeană Braşov a pus la dispoziţie numărul de telefon 0268407500, la care rudele persoanelor rănite în accidentul de autocar din Braşov pot solicita informaţii cu privire la starea celor apropiaţi.

Accidentul s-a produs pe DN 1, în localitatea Perşani din judeţul Braşov, în jurul orei 12.30, după ce şoferul ar fi intrat cu viteză într-o curbă periculoasă, astfel că a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a izbit de parapetul care desparte sensurile şi s-a răsturnat.

Cele patru persoane care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului sunt un tânăr de 18 ani, coregraf, coordonatorul ansamblului folcloric "Cătălina" de la Palatul Copiilor din Iaşi, Cătălin Pop, şi cei doi şoferi ai autocarului - Ilie Cojocaru şi Andrei Popa, care aveau 58, respectiv 42 de ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Noi informaţii despre starea răniţilor în accidentul din Perşani: Trei persoane sunt în stare gravă, iar alte 22 sunt în afara oricărui pericol