Antena Meniu Search
x

Nou-născut în stare gravă. Mama româncă, lovită de o maşină în Italia

O româncă de numai 19 ani, gravidă în nouă luni, a fost implicată zilele trecute într-un grav accident de circulaţie în Orbassano, localitate situată în apropiere de Torino, Italia.

de Redactia Observator

la 25.05.2019, 08:36

Mama nou-născutului a fost lovită de maşină
Nou-născutul unei românce, în stare gravă în Italia - Quotidiano Online

O româncă de numai 19 ani, gravidă în nouă luni, a fost implicată zilele trecute într-un grav accident de circulaţie în Orbassano, localitate situată în apropiere de Torino, Italia.

Românca se pregătea să traverseze strada alături de iubitul ei, un român de 20 de ani, tatăl pruncului.

Româncă gravidă, lovită de maşină în Italia

Conform Quotidiano Online, la un moment, spre cei doi s-a deplasat, cu viteză mare, un autoturism. Maşina a lovit-o în plin pe fată.

Pe acelaşi subiect

Şoferul nu a oprit pentru a acorda primul ajutor. Ba chiar a fugit de la locul accidentului şi acum este căutat de poliţişti.

Victima a suferit o fractură de claviculă şi alte leziuni minore. Cel mai mult a avut de suferit pruncul.

Fata a fost transportată de urgenţă la Spitalul Sfânta Ana, din Torino, şi supusă unei operaţii de cezeriană, pentru salvarea pruncului.

Iubitul româncei lovite de maşină în Italia, apel pentru prinderea şoferului

Din cauza şocului suferit de mamă, alimentarea cu sânge la nivelul uterului a scăzut, astfel că pruncul a suferit leziuni grave la nivelul mai multor organe pentru că nu s-a asigurat oxigenarea.

Din fericire, după câteva ore în care a fost legat la aparate, pruncul a deschis ochii şi a început să asimileze laptele care i s-a dat.

Totuşi, medicii susţin că starea lui de sănătate rămâne gravă şi mai este nevoie de cel puţin patru zile de supraveghere pentru a se stabili dacă pruncul se va recupera cu brio sau nu.

Iubitul fetei face apel la toţi cei care au văzut incidentul să ajute la prinderea şoferului care a fugit de la locul accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Nou-născut în stare gravă. Mama româncă, lovită de o maşină în Italia