Antena Meniu Search
x

Nunta lui Marian Godină: poliţistul a avut parte de un "invitat surpriză", care apare într-o fotografie inedită

La nunta sa, Marian Godină a avut parte şi de un "invitat-surpriză". Apariţia a fost punctată şi într-o postare pe pagina de Facebook a poliţistului.

Marian Godină şi soţia sa, Georgiana
Marian Godină a avut parte la nunta sa de un "invitat-surpriză" - Facebook/Marian Godină

La nunta sa, Marian Godină a avut parte şi de un "invitat-surpriză". Apariţia a fost punctată şi într-o postare pe pagina de Facebook a poliţistului.

Chiar în ziua nunţii regale din Marea Britanie, Marian Godină s-a căsătorit şi el, în Braşov.

Poliţistul a găsit, totuşi, timp, să posteze şi pe pagina sa de Facebook. Câteva fotografii din timpul nunţii au apărut astfel pe reţeaua de socializare.

Una dintre poze surprinde şi un "invitat-surpriză". Marian Godină şi-a fotografiat mireasa în compania unei pisici blânde, care pare să fie avut mare chef de a fi mângâiată. Postarea a strâns mii de like-uri, în doar câteva zeci de minute.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Marian Godină şi soţia sa Georgiana îi au ca naşi pe poliţistul Traian Berbeceanu şi soţia lui, Gabriela.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri Mondene » Nunta lui Marian Godină: poliţistul a avut parte de un "invitat surpriză", care apare într-o fotografie inedită