Antena Meniu Search
x

O asistentă infectată cu noul coronavirus a murit în Satu Mare. Femeia s-a stins la spital, după o săptămână la Terapie Intensivă

O asistentă medicală din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare, infectată cu noul coronavirus, a murit la Terapie Intensivă, unde era internată în stare foarte gravă de peste o săptămână.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.11.2020, 10:19

O asistentă infectată cu noul coronavirus a murit în Satu Mare
O asistentă infectată cu noul coronavirus a murit în Satu Mare. Femeia s-a stins la spital, după o săptămână la Terapie Intensivă - presasm.ro
  • Zilele trecute, colegii asistentei făceau un apel către foștii pacienți care s-au tratat de COVID, pentru a dona plasmă.
  • Asistenta avea 55 de ani.

Femeia a avut nevoie urgentă de plasmă de la foștii pacienți care s-au tratat de Covid-19. 

Zilele trecute, colegii asistentei făceau un apel pe Facebook în acest sens:

"Colectivul Secției de Dializă și Nefrologie din cadrul Spitalului Județean Satu Mare, dorește să aducă mulțumiri celor care au reactionat la strigătul de ajutor pentru colega noastră, aflată într-o grea luptă cu virusul SARS-CoV 2.

Se pare că acest război nu ne-a dezumanizat, AM STRIGAT, NE-AȚI AUZIT, AȚI FOST ACOLO! Vă mulțumim!".

Din păcate, scrie presasm.ro, deși foarte mulți donatori s-au prezentat la Centrul de transfuzii Satu Mare, asistenta de 55 de ani nu a mai putut fi salvată.

Covid-19 Satu Mare: 136 de cazuri în 24 de ore

Ieri, în Satu Mare autoritățile au confirmat un număr de 136 de cazuri noi de Covid-19. 

Incidența, la nivelul județului Satu Mare, este de 2,29.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O asistentă infectată cu noul coronavirus a murit în Satu Mare. Femeia s-a stins la spital, după o săptămână la Terapie Intensivă