Antena Meniu Search
x

O bunică și nepoata ei de 4 ani, din Bihor, au dispărut de acasă. Familia și poliția le caută de mai bine de 24 de ore

Poliţiştia din Bihor este în alertă, după ce o familie din Dobreşti a anunţat dispariţia unei femei de 58 de ani şi a nepoatei sale, de doar 4 ani.

- Foto: ebihoreanul.ro

Poliţiştia din Bihor este în alertă, după ce o familie din Dobreşti a anunţat dispariţia unei femei de 58 de ani şi a nepoatei sale, de doar 4 ani.

Potrivit unui comunicat transmis sâmbătă seară de Poliția Bihor, Zorița Jurcuț, de 58 de ani, din comuna Dobreşti, sat Topa de Jos, judeţul Bihor, a plecat împreună cu nepoata sa, Cseros Andrada Miruna Sonia, de acasă vineri, 9 martie, în jurul orei 8 şi nu au mai revenit, scrie ebihoreanul.ro.

"Aceasta a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de fiecare dată în zona localităţii", arată Poliţia.

Femeia are o înălţime 1,65 m, greutate 90 kg., faţă ovală, ochii căprui, păr brunet uşor cărunt, fără semne particulare. La momentul dispariţiei, purta pantaloni roz tip pijama, haină tip bundă maro, fără glugă, ghete negre.

Fetița de 4 ani are o înălţime de 80 cm, aproximativ 20 kilograme, faţă ovală, ochi căprui, păr şaten închis, fără semne particulare.

Ea era îmbrăcată în geacă roşie din fâş, căciuliţă roz, pantaloni roz, şi încălţată cu ghetuţe de culoare roşie.

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu cele două persoane sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri sociale » O bunică și nepoata ei de 4 ani, din Bihor, au dispărut de acasă. Familia și poliția le caută de mai bine de 24 de ore