Antena Meniu Search
x

O copilă de 14 ani din Rusia a născut, iar de frica părinților a ascuns bebelușul în congelator

O fetiță de 14 ani din Rusia a născut acasă, în camera ei, apoi, prea speriată ca să le spună părinților și-a ascuns copilul într-un congelator. Fata a ascuns că este însărcinată pe tot parcursul sarcinii, purtând haine lungi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 29.10.2020, 20:31

- Profimedia
  • Minora a ascuns sarcina de părinții săi
  • Fetei i-ar fi fost frică să spună părinților despre sarcină

Un nou-născut a fost găsit mort într-un congelator din Rusia, după ce a fost ascuns acolo de o mamă în vârstă de 14 ani, căreia îi era prea frică să le spună părinților despre sarcină.

Presa rusă a raportat că incidentul s-a petrecut în satul Verkh-Tula din regiunea Novosibirsk din Rusia, unde adolescenta locuia împreună cu familia ei, scrie The Independent.

Nimeni din familie nu știe de sarcina fetei, a declarat pentru TASS Nadezhda Boltenko, Ombudsmanul (avocat public) pentru drepturile copilului.

"Mama fetei l-a sunat pe medicul de familie, pentru că fata avea dureri de stomac noaptea. Mama a crezut că este apendicită. Când a sosit medicul, fata i-a spus că a născut un copil și l-a băgat în congelator", a spus avocatul.

Medicul a anunțat imediat poliția, iar fata a fost internată în spital.

Poliția crede că fata a născut în secret în timpul nopții, înainte de a ascunde bebelușul în congelator, pentru că era prea speriată ca să le spună părinților, potrivit presei locale.

Până când autoritățile au ajuns la locuința respectivă, era prea târziu pentru a salva copilul, care stătuse în congelator de câteva ore.

Anastasia Kuleshova, un oficial al departamentului regional al Comitetului Federal de Investigații din Rusia, a declarat pentru TASS că se află în desfășurare o anchetă privind circumstanțele complete ale morții sugarului.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O copilă de 14 ani din Rusia a născut, iar de frica părinților a ascuns bebelușul în congelator