Antena Meniu Search
x

O femeie a născut în baie, în timp ce a transmis întregul moment live (Video)

O mamă a trei copii şi-a născut al patrulea bebeluş în cadă, neasistată, transmiţând totul live. La doar 35 de minute distanţă, o frumoasă şi sănătoasă fetiţă a fost adusă pe lume. 

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.03.2019, 08:49

Momentul a fost transmis live pe Youtube
Femeia a născut neasistată, în cadă - Youtube/Mom Life

O mamă a trei copii şi-a născut al patrulea bebeluş în cadă, neasistată, transmiţând totul live. La doar 35 de minute distanţă, o frumoasă şi sănătoasă fetiţă a fost adusă pe lume. 

Kara Baker, în vârstă de 28 de ani, îngrijitoare în Missouri şi mama a trei copii, Brylie, în vârstă de 4 ani, Barret de 3 ani şi Ash de doar 15 luni, împreună cu soţul ei Bryce, specialist în IT. Femeia a povestit motivul pentru care a ajuns la concluzia de a naşte cel de-al patrulea copil singură, neasistată, acasă. 

Ea a spus că a suferit o traumă profundă cu primul ei născut, la spital. Pe lângă o factură medicală imensă, de 40.000 de dolari, îngrijirea pe care a primit-o şi modul în care a decurs procedura au făcut-o să renunţe la centre medicale şi să abordeze totul într-o formulă mult mai simplă, deşi poate mai riscantă. 

„La vremea respectivă eram înscrisă într-un program care asista familiile cu venituri mici pentru facilităţile medicale. Probabil din acest motiv erau atât de grăbiţi toţi să îmi grăbească factura.” a povestit tânăra.

Înainte de ziua cea mare, Kara s-a documentat intens şi a vizionat mai multe filmuleţe pe Youtube pentru a fi sigură că totul va decurge aşa cum trebuie şi că nu vor exista probleme de niciun fel. Ea a vrut de asemenea să elimine acele zvonuri conform cărora naşterea naturală, în apă ar fi extrem de periculoasă atât pentru mamă, cât şi pentru bebeluş. 

„Primul meu copil s-a născut la spital, iar experienţa a fost teribilă. Totul s-a limitat doar la bani acolo, nu la ce e mai bine pentru copilul meu.Nu era un doctor de faţă la naştere, doar asistente medicale, au fost probleme cu tăierea cordonului ombilical. Am fost descurajată de la alăptare, iar pentru toate astea am avut de plătit 40.000 de dolari” a spus tânăra.

Pe data de 23 martie 2019, Kara a adus pe lume o fetiţă sănătoasă pe nume Molly Fay Baker, iar evenimentul a fos tîmpărtăşit live cu sute de internauţi. 

Vorbind despre abordarea ei diferită în timpul nașterii lui Barrett, ea a continuat: "Al doilea copil s-a născut la un centru de naștere, la două ore și jumătate în St Louis. Pentru că prima mea naștere a fost traumatizantă și am simțit că totul a fost atât de greșit, m-am educat de data asta. Am avut o uimitoare naştere naturală în apă, dar mi-a fost teamă pentru că nu ştiam la ce să mă aştept.” 

Faptul că a doua naştere a decurs mult mai bine, dar totuşi era în continuare speriată de ce se putea întâmpla, femeia a decis ca la al treilea copil să fie întru totul pregătită. Şi a fost. S-a documentat temeinic, iar asistentele de la centrul de naşteri au spus că a fost unul dintre cele mai frumoase momente pe care el văzuseră de când lucrau acolo.

Referitor la ultima naştere, cea pe care a decis să o suporte în întregime singură, fără asistente, fără doctori, doar ea, în cadă, acasă, Kara a spus: „Am văzut câteva videoclipuri care mi-au rămas în minte. A fost fenomenal, bucuria de pe chipul lor. Toate acestea m-au făcut să scap de teama de a aduce pe lume propriul copil singură şi să uit de toate poveştile de groază despre riscurile naşterii în apă, singură.”

Conform Daily Mail, femeia a transmis totul live timp de mai bine de 40 de minute, iar sute de urmăritori au putut lua parte la magicul moment. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Kara a povestit faptul că este cum nu se poate mai fericită pentru alegerea sa şi că se bucură de noua venită în familie. O fetiţă sănătoasă, frumoasă, fără probleme la naştere, fără doctori şi asistente care să nu îi ofere sprijin şi fără facturi imense pe care să nu şi le poată permite. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O femeie a născut în baie, în timp ce a transmis întregul moment live (Video)