Antena Meniu Search
x

O fetiţă de 3 ani a murit de cald, închisă în maşină, în timp ce mama ei, poliţistă, făcea amor cu şeful

O copilă de doar 3 ani a murit în chinuri, închisă în maşină şi lăsată să moară de cald, în timp ce mama ei plecase la o întâlnire amoroasă cu şeful. Poliţista Cassie şi-a recunoscut fapta, după ce fetiţa a fost găsită decedată chiar în maşina pentru patrulare. 

de Redactia Observator

la 19.03.2019, 22:37

Femeia riscă 20 de ani de închisoare
Fetiţa a stat închisă în maşină patru ore - Profimedia

O copilă de doar 3 ani a murit în chinuri, închisă în maşină, în timp ce mama ei plecase la o întâlnire amoroasă cu şeful. Poliţista şi-a recunoscut fapta, după ce fetiţa a fost găsită decedată chiar în maşina pentru patrulare. 

Ofițerul de poliție Cassie Hope Barker, de la Biloxi, Mississippi, a recunoscut crima după ce fiica sa, Cheyenne Hyer, de trei ani, a fost găsită moartă în mașina de poliţie. 

Ea şi-a lăsat fata închisă în maşină şi a mers la domiciliul şefului ei din Hancock County, Indiana, pentru a întreţine relaţii sexuale cu acesta, timp de patru ore. 

Când s-a întors, copila era deja inconştientă, iar temperatura corpului depăşea 37 de grade. 

"Nu știu ce îţi pot face vreodată, ce ar putea fi mai rău decât ceea ce ai experimentat deja. Vei fi întotdeauna înmormântată într-o închisoare din mintea ta" i-a spus judecătorul Larry Bourgeois femeii. 

Atât Cassie Barker, cât şi şeful său au fost concediaţi după întregul eveniment.

"De fiecare dată când îmi închid ochii, îmi imaginez suferința ei și apoi o imaginez pe ea în sicriu. Încă o văd zâmbind și râzând și nu pot crede că zâmbetul și râsul s-au transformat în durere și suferință. Este o imagine pe care nu vreau să o am, dar este una de care nu pot scăpa” a spus tatăl devastat al copilei şi soţul poliţistei, Ryan Hyer.

Conform Mirror, nu este prima dată când femeia o lăsase pe fetiţă închisă în maşină. Cu câteva luni înainte, un trecător a alertat poliţia, după ce a văzut-o pe cea mică închisă în maşină.

Femeia şi-a recunoscut fapta şi riscă acum 20 de ani închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O fetiţă de 3 ani a murit de cald, închisă în maşină, în timp ce mama ei, poliţistă, făcea amor cu şeful