Antena Meniu Search
x

O mamă din Buzău își caută disperată fiica dispărută de o săptămână. „Diana, dă-mi un semn să știu că ești bine”

O mamă din Buzău își caută disperată fiica de 17 ani, dispărută de o săptămână, după ce a fugit vinerea trecută de la casa concubinului ei iar de atunci nimeni nu a mai putut lua legătura cu ea.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 12.09.2020, 10:17

Mariana Diana Radu, din Buzău, e dispărută de o săptămână
Mariana Diana Radu, din Buzău, e dispărută de o săptămână - Politia Romana/Facebook
  • Mariana Diana Radu, o tânăra de 17 ani din Căldărăști, este dispărută de o săptămână.
  • Fata a plecat din casa concubinului ei, cu care are doi copii, și a mers la București, unde parcă a înghițit-o pământul.

Femeia, din Căldărăști, este mama Marianei Diana Radu, tânăra de 17 ani, care vinerea trecută a fugit de la casa concubinului ei cu care are doi copii mici, iar de atunci nimeni nu mai știe nimic de ea.

Mama tinerei spune că în ziua în care a plecat de acasă, i-a spus concubinului ei că merge la o mătușă pentru a-i înapoia niște haine. În schimb, ea s-a urcat într-un autobuz și a mers la București, unde a și fost văzută ultima dată.

”Vineri după amiază, în jurul orei 15.30, i-a spus concubinului ei cu care locuia alături de copilași și de socri că merge la o mătușă de-a ei pentru a-i înapoia niște haine. Ea însă s-a urcat într-un autobuz și a plecat spre București. De atunci, nu mai știm nimic de ea. Nu mai putem lua legătura cu ea. A fost văzută coborând în Gara de Est din București, apoi a fost văzută când a intrat într-un magazin din zona Pieței Romane de unde și-a cumpărat biscuiți. Nu știu dacă e cu cineva, m-aș bucura să fie cu cineva, în siguranță și nu să cutreiere pe străzi”, a povestit femeia pentru șansanews.ro.

Printre lacrimi, femeia spune că  de când nu mai nici o veste de la fiica ei nu mai are liniște. Ea vrea să știe doar dacă tânăra este bine, în siguranță.

”Nu mai pot dormi, nu mănânc, de o săptămână beau doar apă. Noaptea când mi-e frig mă gândesc dacă ea are o pătură pe care să o pună pe ea. Vreau doar să știu dacă e bine. Vreau să știe că o iubesc și că vreau să vină acasă sau măcar să ne spună că e bine”, spune mama Dianei.

Femeia spune că fiica ei de 17 ani are doi copilași, de un an și 7 luni și altul de 5 luni. Copiii sunt la tatăl lor și sunt bine îngrijiți. Femeia nu exclude ca Diana să sufere de depresie postpartum și asta să o fi determinat-o să plece de acasă.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri sociale » O mamă din Buzău își caută disperată fiica dispărută de o săptămână. „Diana, dă-mi un semn să știu că ești bine”