Antena Meniu Search
x

Video O mamă l-a îmbrăţişat pe ucigaşul fiului său, într-un gest suprem de iertare. Toată sala de judecată a amuţit. VIDEO

O mamă îndurerată l-a îmbrăţişat pe tânărul care i-a ucis fiul, într-un gest suprem de iertare. Toată sala de judecată a amuţit în momentul în care femeia l-a luat în braţe pe tânăr şi i-a spus că îl iartă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 12.11.2020, 16:28

Femeia l-a iertat pe ucigaşul fiului său, după ce s-a demonstrat că acesta nu a vrut să-l omoare - 9news.com.au
  • Fiul femeii fusese ucis în bătaie de către un prieten
  • Femeia l-a iertat pe tânărul care i-a ucis copilul

Fiul femeii fusese ucis de agresor, într-un episod psihotic, declanşat de consumul de droguri, s-a arătat în sala de judecată. Deşi tânărul agresor fusese acuzat de crimă, după ce şi-a ucis prietenul, medicii au reuşit să demonstreze că agresorul nu a fost niciodată violent, iar momentul crimei a fost declanşat de consumul de droguri.

Acela ar fi fost motivul care a dus la episodul psihotic, în urma căruia tânărul şi-a ucis prietenul, au reuşit să demonstreze specialiştii, dar şi avocaţii familiei tânărului ucigaş. Totuşi, tânărul riscă în continuare cel puţin 20 de ani în închisoare, fapta lui fiind reîncadrată la omor prin imprudenţă, în mare parte pentru că nu şi-ar fi dat seama ce face, atunci când l-a bătut până la moarte pe prietenul lui.

Lindy Anderson, mama tânărului ucis, a găsit puterea de a-l îmbrăţişa pe tânărul care urmează să-şi primeasca pedeapsa peste 30 de zile şi va petrece aproape 20 de ani în puşcărie.

"Nimeni nu a ieşit câştigat din asta", a spus printre lacrimi doamna Anderson, mama băiatului ucis.

Imaginile au fost prezentate 9news.com.au şi au fost intens discutate în mediul online.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri externe » O mamă l-a îmbrăţişat pe ucigaşul fiului său, într-un gest suprem de iertare. Toată sala de judecată a amuţit. VIDEO