Antena Meniu Search
x

O nouă fotografie cu Ludovic Orban fumând în timpul unei ședințe de Guvern

Ludovic Orban nu a fumat în spații închise doar cu ocazia zilei lui de naștere. O nouă fotografie cu premierul care fumează în timpul unei ședințe de Guvern a fost publicată pe Facebook.

de Redactia Observator

la 03.06.2020, 17:25

O nouă fotografie cu Ludovic Orban fumând în timpul unei ședințe de Guvern
Ludovic Orban, surprins fumând în timpul unei ședințe de Guvern - Facebook Cristian Vasilcoiu
  • Imaginea a fost postată pe Facebook de Cristian Vasilcoiu
  • Fotografia este surprinsă în timpul şedinţei de Guvern, la Palatul Victoria

La doar două zile după apariția fotografiei în care Ludovic Orban petrece cu țigări și băutură în biroul de la Guvern alături de alți miniștri, și pentru care a plătit mai multe amenzi, o altă fotografie crează vâlvă pe internet.

În imaginea postată de Cristian Vasilcoiu, se vede cum premierul şi-a înlăturat masca de la gura pentru a fuma. Fotografia este surprinsă în timpul şedinţei de Guvern, la Palatul Victoria.

Din categoria învăţămintele premierului Orban către popor, azi lecţia Reguli de igienă: se fumează şi în sala de şedinţe de Guvern!”, a scris pe Facebook Cristian Vasilcoiu, cel care a publicat fotografia.

Contactat de Libertatea, Cristian Vasilcoiu a declarat că a primit fotografia de la o sursă și nu are mai multe detalii despre circumstanțele în care a fost făcută. ”Nu știu exact când a fost făcută fotografia, dar e clar că în perioada aceasta după cum se văd măștile. Am primit poza pe surse, ca și pe prima, dar sunt surse diferite. Cel care mi-a trimis-o a vrut să arate că, de fapt, nu a fost o excepție doar de ziua lui Ludovic Orban”, a spus fostul consilier al Olguței Vasilescu.

Cinci membri ai Guvernului, amendați după apariţia fotografiei din biroul premierului

Cinci membri ai guvernului Ludovic Orban au fost amendaţi, a anunţat Poliţia Capitalei, după apariţia fotografiei făcute în biroul premierului.

Conform premierului, fotografia care a provocat scandalul a fost făcută pe 25 mai, de ziua sa. În imagine, Ludovic Orban şi Ministrul de Externe Bogdan Aurescu fumează în birou şi nu au mască de protecţie.

Într-o declaraţie pentru Observator, Premierul Ludovic Orban şi-a cerut scuze.

"Suntem oameni apropiați, care ne cunoaștem. Îmi pare rău că această poză a apărut, pentru că ea nu exprimă ce se întamplă la Guvern în cele 14-15-16 ore de muncă zilnică. Este o excepție, oamenii nu trebuie să se ia după poza asta, ci trebuie să respecte regulile pe care le-am stabilit. De altfel, și eu le respect tot timpul, îmi cer scuze că am compărut într-o situație care nu e conformă cu regulile, dar se mai întâmplă", a spus Ludovic Orban.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » O nouă fotografie cu Ludovic Orban fumând în timpul unei ședințe de Guvern