Antena Meniu Search
x

O poveste de dragoste începută pe internet s-a transformat într-un film horror, după ce "sufletul pereche" a ucis din gelozie. VIDEO

Povestea de dragoste a unei mame singure s-a transformat într-un coşmar, după ce bărbatul cunoscut de femeie pe internet s-a transformat într-un ucigaş, din cauza geloziei. 

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.11.2020, 15:14

O femeie a trăit drama vieţii, după ce a cunoscut un bărbat pe internet - The Mirror
  • Bărbatul, un spălător de geamuri, a devenit gelos şi violent
  • El a fost înregistrat de camere imediat după crimă

Emma Tozer l-a cunoscut pe spălătorul de geamuri Anthony Brinton pe internet, cu ajutorul unui site de matrimoniale. 

Cuplul a început o relație, dar în câteva luni Brinton, în vârstă de 43 de ani, a început să fie violent și gelos.

Emma, ​​în vârstă de 42 de ani, a întrerupt aventura, dar Brinton devenise deja gelos pe colegul ei de apartament, Adrian Cieslik, crezând în mod greșit că au o aventură.

El a început să o pândească, plimbându-se în jurul proprietății ei.

Chinul femeii s-a transformat în teroare, atunci când Emma s-a întors într-o noapte acasă, ca să-şi găsească colegul de apartament pe jos, într-o baltă de sânge, scrie The Mirror.

Norocul ei, spune femeia, este că în seara respectivă trebuia să rămână acasă, însă un telefon de ultim moment primit de la sora ei a făcut-o să iasă în oraş.

Emma Tozer: "Am deschis ușa și l-am văzut întins acolo. Camera era ca ceva dintr-un film de groază. Ceea ce am văzut va rămâne cu mine pentru totdeauna"

Adrian, colegul său, fusese bătut crunt cu un ciocan.

Emma Tozer: "Cred că Brinton a vrut să ne omoare pe amândoi. Dacă nu aș fi ieșit în noaptea aceea aș fi fost moartă acum. Brinton care m-a sunat, literalmente cu 10 minute înainte de atac. Spunea că doar să vorbească cu mine și cu Adrian și nu știa că nu sunt în casă".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Femeia spune că Adrian, tânărul ucis, era iubit de toată lumea.

Emma Tozer: "Era foarte protector in privinta mea și nu-i plăcea felul în care Anthony mă trata. Mă simt vinovata pentru moartea lui, pentru ca, dacă nu m-ar fi cunoscut, ar trăi și astăzi o viață fericită"

Brinton a primit o condamnare de 28 de ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » O poveste de dragoste începută pe internet s-a transformat într-un film horror, după ce "sufletul pereche" a ucis din gelozie. VIDEO