Antena Meniu Search
x

O româncă i-a redus clientului timpul la 20 de minute, de la o oră, acesta a scos cuțitul: "Am văzut moartea în ochii lui"

O româncă i-a redus clientului timpul la 20 de minute, de la o oră, iar acesta a scos cuțitul "Am văzut moartea în ochii lui", avea să spună la tribunal tânăra care a fost abuzată fără milă.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.07.2020, 09:16

Româncă în Belgia
Imagine cu caracter ilustrativ - Twitter
  • O escortă româncă a fost victima unui client.
  • Tânărul a fost condamnat, la Anvers.

O prostituată româncă a chemat poliția din Antwerp pe 18 februarie, cu un apel disperat. Ea a spus că a fost violată sub amenințarea cuțitului, într-o garsonieră din Merksem. Sefatullah S., 19 ani, și Mir S., 21 de ani, au fost arestați la scurtă vreme după apelul româncei. Două pachete de prezervative și un cuțit au fost găsite în garsonieră.

Femeia a declarat că Sefatullah S. a făcut o rezervare pentru o oră. Împreună cu clientul au convenit la un preț de 150 de euro, la telefon. Odată ajuns în garsonieră, s-a dovedit că el avea doar 50 de euro, așa că românca i-a scurtat programarea la douăzeci de minute.

Când au terminat, s-a auzit o lovitură la ușa dormitorului. Sefatullah S. a ieșit afară și Mir S. a intrat. Potrivit declarațiilor româncei, citate de hln.be, el era înarmat cu un cuțit. A trebuit să-l satisfacă, fiind violată. Femeia a declarat că a văzut moartea în ochii tânărului.

Procuratura a cerut cinci ani de închisoare pentru Mir S. și trei ani pentru Sefatullah S. Ambii inculpați au solicitat achitarea. Sefatullah S. a declarat că Mir S. a contribuit cu 30 de euro la suma achitată femeii, dar au fost de acord că doar el, fiind mai tânăr, să facă sex cu românca. S-a speriat și el când Mir S. a apărut brusc la ușă. Nu știa ce se întâmplase în dormitor, dar o văzuse pe prostituată ieșind panicată.

Mir S. a susținut mai întâi că nu a făcut sex cu ea și că nu i-a dat bani. Ulterior a revenit, dar a spus că a românca a fost de acord să facă sex și cu el.

Curtea de Apel din Anvers a dat marți verdictul: Sefatullah S. a fost achitat. El a făcut sex cu consimțământul victimei, iar instanța nu a găsit dovezi că era la curent cu intențiile lui Mir S. Acesta a fost condamnat definitiv la 4 ani de închisoare pentru vil și amenințare cu cuțitul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » O româncă i-a redus clientului timpul la 20 de minute, de la o oră, acesta a scos cuțitul: "Am văzut moartea în ochii lui"