Antena Meniu Search
x

O ursoaică și puiul ei au fost împușcați după ce s-au urcat la bordul unui submarin nuclear, în Rusia

Marina rusă a împuşcat o ursoaică şi al puiului său care au ajuns pe un submarin nuclear. incidentul s-a petrecut în regiunea Kamchatka și a strârnit idignare în rândul multor utilizatori pe social media. Militarii s-au apărat, spunând că nu au avut de ales.  

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 10.11.2020, 10:18

Urs, fotografiat în regiunea Kamchatka
Urs, fotografiat în regiunea Kamchatka - Profimedia Images
  • Marina rusă a împușcat doi urși care au ajuns pe un submarin nuclear.
  • Incidentul a stârnit indignare pe rețelele sociale.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Pe rețelele sociale, sute de persoane au acuzat marina rusă de cruzime inutilă după ce pe rețelele sociale a apărut o înregistrare video cu momentul în care o ursoaică și puiul ei au fost împușcați după ce au ajuns pe un submarin nuclear, ancorat la baza Vilyuchinsk, scrie BBC.

Filmările incidentului au fost publicate pe 8 noiembrie, deşi nu este clar când a avut loc incidentul. În imagini se observă cum un animal cade în apă după ce se pare că a fost lovit de un glonţ.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Se presupune că urşii au înotat peste golf pentru a ajunge la submarin din motive necunoscute.

Peninsula Kamchatka găzduieşte aproximativ 24.000 de urşi care pot fi văzuţi frecvent pe plajele locale.

Anul trecut, peste 50 de urşi polari au coborât într-un sat din nordul Rusiei, scrie Mediafax. Activiştii pentru mediu spun că schimbările climatice ar putea fi de vină, gheaţa slabă de coastă obligând urşii să caute hrană pe uscat, mai degrabă decât pe mare.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » O ursoaică și puiul ei au fost împușcați după ce s-au urcat la bordul unui submarin nuclear, în Rusia