Antena Meniu Search
x

Oase umane, haine, un rucsac și un telefon mobil, descoperite pe un câmp din Ilfov

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au fost sesizați cu privire la faptul că, pe un teren viran din Bragadiru, au fost găsite mai multe fragmente osoase, ce par a fi umane.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 01.11.2020, 18:20

- Observator
  • Rămășițele omenești au fost trimise la laborator, pentru expertiză
  • Polițiștii au luat câmpul la periat

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu criminaliști, pentru desfășurarea activităților din competență.

Astfel, au fost găsite mai multe fragmente osoase, aflate într-o pereche de pantaloni și pantofi sport, iar, în imediata apropiere, au fost găsite mai multe bunuri, respectiv un rucsac negru, o șapcă gri, o pereche de ochelari și un telefon mobil.

Polițiștii au efectuat scotociri și căutări în zonă, în vederea găsirii și a altor fragmente osoase sau părți ale cadavrului, fără a fi descoperite.

Fragmentele osoase au fost ridicate și transportate la Insitutul Național de Medicină Legală, în vederea efectuării expertizei  antropologice.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmărirea penală fiind coordonată de Parchetul de pe lângă Judecatoria Cornetu.

Evenimentul a avut loc pe 18 octombrie, însă autoritățile au anunțat abia acum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Oase umane, haine, un rucsac și un telefon mobil, descoperite pe un câmp din Ilfov