Antena Meniu Search
x

Ocsi a murit nevinovat, ars de viu în accidentul din Satu Mare. Tânărul de 34 de ani a lăsat în urmă doi copii mici (Video)

Ocsi Buglyos este muncitorul firmei de construcție a murit în accidentul produs azi dimineață, în Satu Mare. Bărbatul de 34 de ani a ars de viu după ce a rămas încarcerat în camioneta care s-a izbit de o ambulanță, între Ciuperceni și Livada.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.09.2020, 15:21

Ocsi Buglyos a murit carbonizat după ce camioneta care a izbit o ambulanță a luat foc
Ocsi a murit nevinovat, ars de viu în accidentul din Satu Mare. Tânărul de 34 de ani a lăsat în urmă doi copii mici - Facebook/ISU Satu Mare
  • Patru dintre ocupanții autoutilitarei au reușit să iasă din mașina care a luat foc. Mai puțin Ocsi, care a rămas încarcerat și sfârșit carbonizat.
  • În accident a murit și asistentul de 38 de ani din ambulanță, Victor Coti.

Ocsi, de loc din orașul Livada, Satul Mare, a lăsat în urmă o soție îndurerată și doi copii minori.

Reamintim că tânărul de 34 de ani și un asistent SMURD, Victor Coti, și-au pierdut viața într-un teribil accident rutier, în care au fost implicate o camionetă, o ambulanță și un autoturism.

Vinovat de producerea tragediei ar fi un șofer de 19 ani, care a intrat cu mașina în camioneta oprită pentru a acorda prioritate salvării care era în misiune, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune.

Șoferul ambulanței o luase pe contrasens pentru că șoferii de pe sensul lui de mers nu i-au acordat prioritate.

În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată în ambulanță, iar mașina a ajuns în șanțul de pe marginea drumului, oprindu-se într-un cap de pod.

Patru dintre ocupanții autoutilitarei au reușit să iasă din mașina care a luat foc. Mai puțin Ocsi, care a rămas încarcerat și sfârșit carbonizat. 

În accident a murit și asistentul de 38 de ani din ambulanță, Victor Coti. Colegii lui au încercat să-l resusciteze la locul accidentului, însă tânărul și-a dat ultima suflare pe marginea șoselei.

Victor era tatăl unui copil de patru ani. Soția lui este medic rezident la Anestezie Terapie intensivă, din cadrul Spitalului județean de Urgență Satu Mare.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Ocsi a murit nevinovat, ars de viu în accidentul din Satu Mare. Tânărul de 34 de ani a lăsat în urmă doi copii mici (Video)