Antena Meniu Search
x

Ofițer scos pe viață din Poliție pentru că a mâncat șapte porții de mic dejun fără să aibă dreptul

Un ofițer scos pe viață din Poliție pentru că a mâncat șapte porții de mic dejun fără să aibă dreptul. Acum i s-a interzis să se mai angajeze vreodată, pe orice post în Poliție.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.05.2020, 09:50

Ofițer de Poliție
Ofițerul nu avea dreptul să mănânce la cantina unității - Daily Mail
  • Ofițerul primise un avertisment anul trecut, pentru același motiv.
  • El nu mai are voie niciodată să se angajeze în Poliție.

Un ofițer a fost exclus pe viață din Poliția britanică, după ce s-a considerat că a furat șapte porții de mic dejun de la cantina unității, în prima săptămână de serviciu.

Jamie Larman lua masa la un centru de instruire din apropiere de Reading, Berkshire, deși știa că nu are dreptul la asta, scrie Daily Mail. Ofițerii și personalul din cadrul unității se pot înscrie pentru a mânca gratis la cantină dacă locuiesc la mai mult de 20 de mile distanță de bază.

La audieri însă, fostul ofițer a afirmat că a luat mâncarea pentru că de fapt dorea să se împrietenească mai bine cu noii săi colegi, ceea ce i-a enervat și mai tare pe șefii lui, care au considerat că sunt luați de proști. Larman a fost angajat în Poliție în mai 2019, dar din ianuarie primise un alt post.

A fost concediat după două săptămâni, când s-a descoperit că fusese de 7 ori la masă la micul dejun, fără să aibă acest drept.

Documentele au relevat, de asemenea, că fostul ofițer a primit un avertisment anul trecut, când a fost prins luând mâncare înainte de o zi de antrenament.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Ofițer scos pe viață din Poliție pentru că a mâncat șapte porții de mic dejun fără să aibă dreptul