Antena Meniu Search
x

Olanda, Polonia, Rusia și Belgia, record de infectări noi cu noul coronavirus 

Al doilea val de infectări cu noul coronavirus face prăpăd în Europa, mai multe țări raportând, pentru vineri, cifre record de infectări noi cu teribilul virus.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 16.10.2020, 16:58

Peste 1,1 milioane de oameni au murit de coronavirus
În cele mai multe cazuri pacienții infectați cu noul coronavirus, dar care sunt asimptomatici, sunt izolați la domiciliu - Hepta
  • Rusia a raportat peste 15.000 de infectări cu noul coronavirus.
  • Peste 15% dintre testele de coronavirus efectuate în Polonia, în ultimele 24 de ore, au fost pozitive.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

Una dintre cele mai afectate țări de al doilea val de infectări cu noul coronavirus, este Olanda.

Conform worldometer, Olanda a raportat aproape 8.000 de infectări noi cu noul coronavirus.

Din fericire, în majoritatea cazurilor vorbim de pacienți asimptomatici, astfel că aceștia au fost izolați la domiciliu.

27 de pacienți infectați cu noul coronavirus au avut nevoie de spitalizare, iar alți 32 au fost internați direct la Terapie Intensivă, fiind în stare gravă sau critică.

Din păcate, s-au înregistrat și 18 decese noi provocate de coronavirus, ajungându-se, în total, la peste 6.700 de decese provocate de coronavirus.

În Polonia au fost peste 7.700 de infectări noi cu noul coronavirus și 132 de decese provocate de coronavirus, astfel că Polonia a ajuns la aproape 158.000 de infectări cu noul coronavirus și peste 3.400 de decese provocate de teribilul virus.

În Polonia, peste 15% dintre testele efectuate în ultimele 24 de ore au fost pozitive și s-au făcut 474 de internări noi pentru pacienți infectați cu noul coronavirus. 32 de pacienți infectați cu noul coronavirus au ajuns direct la Terapie Intensivă unde acum sunt aproximativ 540 de pacienți internați.

Rusia a raportat vineri peste 15.000 de infectări noi cu noul coronavirus. O treime dintre infectările noi s-au înregistrat în Moscova. Au fost și 232 de decese noi provocate de coronavirus.

Rusia rămâne una dintre cele mai afectate țări din lume de pandemia de coronavirus, ajungând la 1,37 milioane de infectări cu noul coronavirus și 23.723 de decese provocate de teribilul virus.

Belgia a raportat aproape 10.500 de infectări noi cu noul coronavirus, 12,7% dintre testele efectuate în ultimele 24 de ore fiind pozitive. 172 dintre pacienți au fost internați în spital, alți 14 pacienți au ajuns direct la Terapie Intensivă, iar 49 dintre pacienții infectați cu noul coronavirus au murit.

Belgia rămâne una dintre cele mai afectate țări din Europa, dacă ne raportăm la nivelul populației. Belgia a ajuns la aproape 192.000 de infectări cu noul coronavirus și peste 10.300 de decese provocate de coronavirus.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Olanda, Polonia, Rusia și Belgia, record de infectări noi cu noul coronavirus