Antena Meniu Search
x

Olguţa Vasilescu: Viorica Dăncilă e de acord să continue legile justiţiei în Parlament

Olguţa Vasilescu, a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că se bucură că Viorica Dăncilă a fost nominalizată pentru funcţia de premier.

Olguţa Vasilescu susţine că Viorica Dăncilă e de acord să continue legile justiţiei în Parlament - Hepta

Olguţa Vasilescu, a declarat, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD, că se bucură că Viorica Dăncilă a fost nominalizată pentru funcţia de premier. Ministrul Muncii a precizat că Dăncilă a spus în şedinţă că va continua legile justiţiei.

"M-am bucurat mult că e o femeie. Este o persoană care are tot sprijinul PSD, cu care eu am lucrat extraordinar de bine şi sunt convinsă că e o alegere foarte bună", a declarat Olguţa Vasilescu.

Ea a spus că Viorica Dăncilă este foarte apropiată de partid şi că ea are "sută la sută garanţii" că nu se va mai întâmpla ca în cazul ultimelor două guverne.

Potrivit Olguţei Vasilescu, în şedinţa CExN, Dăncilă a spus că e de acord să continue legile justiţiei în Parlament.

Vasilescu a mai spus că nu s-a discutat despre restructurarea Cabinetului.

"Viitorul cabinet va fi format în CEx, va fi un cabinet politic, pentru că răspunzător de guvernare va fi PSD", a precizat Vasilescu.

Întrebată dacă Viorica Dăncilă este o apropiată a lui Liviu Dragnea, Olguţa Vasilescu a răspuns: "Este foarte apropiată de toţi liderii partidului".

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri politice » Olguţa Vasilescu: Viorica Dăncilă e de acord să continue legile justiţiei în Parlament