Antena Meniu Search
x

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au cerut demisia Vioricăi Dăncilă, la ședința CEx (surse)

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au cerut demisia Vioricăi Dăncilă, marți seară, la ședința Comitetului Executiv a PSD, în care se decide soarta liderei partidului, după ce a pierdut alegerile prezidențiale.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 26.11.2019, 20:57

Lia Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă la finalul alegerilor prezidențiale
Lia Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au cerut demisia Vioricăi Dăncilă - Observator

Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au cerut demisia Vioricăi Dăncilă, marți seară, la ședința Comitetului Executiv a PSD, în care se decide soarta liderei partidului, după ce a pierdut alegerile prezidențiale. Surse politice spun că ședința se desfășoară într-un mod extrem de tensionat. Olguța Vasilescu a demisionat din funcția de vicepreședinte.

Potrivit unor surse politice, la ședința Comitetului Executiv al PSD, Lia Olguța Vasilescu a luat cuvântul și a cerut ca Viorica Dăncilă să demisioneze. 

Ca și alți colegi din conducere, Olguța Vasilescu și-a prezentat însă și propria demisie din funcția de vicepreședinte al Partidului Social Democrat.

Ulterior a vorbit și soțul ei, senatorul Claudiu Manda.

La rândul său, Manda a cerut demisia atât Vioricăi Dăncilă, cât și lui Eugen Teodorovici. I-a rugat să facă pasul înapoi "ca să nu afecteze unitatea partidului", precizează aceleași surse.

Ședință cu scandal la PSD

Ședința CEx a PSD decurge, se pare, foarte tensionat. În cadrul discuțiilor au fost aruncate replici dure, dar și jigniri.

Aceleași surse politice spun că Marian Oprișan i-ar fi spus Gabrielei Firea că ar fi securistă și că Marcel Ciolacu ar fi avut la rândul lui un dialog violent cu Primarul General al Bucureștiului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri politice » Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au cerut demisia Vioricăi Dăncilă, la ședința CEx (surse)