Antena Meniu Search
x

Olguța Vasilescu, mesaj tranșant pentru angajaţii nemulțumiți: "Aşa se întâmplă la noi, la români. Legea salarizării nu se modifică!"

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, transmite un mesaj tranșant salariaţilor români care sunt nemulţumiţi de scăderea veniturilor.

Olguța Vasilescu, mesaj tranșant pentru românii nemulțumiți: "Legea salarizării nu se modifică!"
Olguța Vasilescu, mesaj tranșant pentru românii nemulțumiți: "Legea salarizării nu se modifică!"

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, transmite un mesaj tranșant salariaţilor români care sunt nemulţumiţi de scăderea veniturilor.

Mii de salariaţi din Sănătate au protestat ieri în stradă impotriva scăderii veniturilor.

Vasilescu le-a transmis acestora că se lucrează la Regulamentul de sporuri și speră ca problemele să se rezolve în acest mod.

”Legea salarizării nu se modifică! De altfel, nici nu este nevoie să facem vreo modificare pentru că este o lege cadru. Salariile pentru toată lumea sunt la fel, adică pe fiecare categorie de bugetari in parte. Ceea ce revendică dumnealor scădere de venituri față de luna februarie provin din sporuri. S-a lucrat la un regulament de sporuri împreuna cu sindicatele.

Au cerut o Anexa 10, s-a lucrat această anexa 10 după care nu au mai fost ed acrod cu ea și au cerut scoaterea ei și acum au cerut iar reintroducerea ei, a Anexei 10, că așa se întâmplă la noi, la români de fiecare dată.

Am avut o intalnire cu managerii de spital saptamana trecuta cu doamna prim-ministru. Am constatat ca jumatate dintre ei nu au nic un fel de probleme, in sensul ca veniturile din spitalele gestionate de ei nu au scazut sub nici o forma tocmai pentru ca au stiut sa faca niste reglaje fine pe regulamentul de sporuri astfel incat sa nu aiba scaderi de venituri, iar in alta parte sunt diferente destul de mari ceea ce nu este permis.

Mesajul pentru nemultumiti este ca la ora actuala se lucreaza la acest regulament de sporuri impreuna cu managerii care au stiut foarte bine sa gestioneze situatia, dar că Legea salarizarii nu se modifică!”, a declarat Lia Olguța Vasilescu la Antena 3, în emisiunea ”Punctul de întâlnire” realizată de Radu Tudor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri sociale » Olguța Vasilescu, mesaj tranșant pentru angajaţii nemulțumiți: "Aşa se întâmplă la noi, la români. Legea salarizării nu se modifică!"