Antena Meniu Search
x

Reacție dură a Olguţei Vasilescu referitor la sesizarea lui Orban: "Nu cred că un procuror zdravăn la cap va putea să-i dea curs"

Lia Olguta Vasilescu, ministrul Muncii

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, duminică, la Antena 3, că nu crede că un procuror zdravăn la cap va putea să dea curs sesizării făcute de liderul PNL, Ludovic Orban, împotriva premierului Viorica Dăncilă.

Ea a spus că va fi greu pentru liderul PNL să explice cum este posibil să acuzi de înaltă trădare un premier pentru că a mers în Israel într-o "vizită prietenească, diplomatică".

"Nu cred că va exista un procuror zdravăn la cap care să dea curs unei asemenea nebunii: Este o plângere absolut ridicolă", a susţinut Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD.

Vasilescu a afirmat că PSD se va apăra cu toate mijloacele pe care le are la îndemână pentru a împiedica o lovitură de stat în desfăşurare, susţinând că partidul nu mai este în situaţia din 2015, când Victor Ponta s-a retras, de teamă.

"Acum avem un premier care vrea să meargă înainte şi nu se sperie de această prostie", a afirmat Vasilescu.

Întrebată, la Antena 3, dacă crede că există vreo legătură între vizita făcută de Orban în Germania şi plângerea penală depusă de el, Lia Olguţa Vasilescu a răspuns: "Este destul de ciudat ca la o zi după ce vii din Germania să faci plângere penală. Dacă nu are o legătură, atunci a ales prost momentul".

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a depus joi o sesizare la Parchetul de pe lângă Înalta Curtea de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) împotriva premierului Viorica Dăncilă, acuzând-o de uzurparea funcţiei, prezentarea cu rea-credinţă de informaţii preşedintelui României, înaltă trădare şi divulgarea de informaţii secrete de stat, în legătură cu Memorandumul adoptat de Guvern privind mutarea Ambasadei României de la Tel Aviv la Ierusalim. Plângerea îl vizează şi pe liderul PSD, Liviu Dragnea, acuzat de divulgarea de informaţii secrete de stat, după ce a făcut publice informaţiile referitoare la Memorandumul pe tema mutării ambasadei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Stiri politice » Reacție dură a Olguţei Vasilescu referitor la sesizarea lui Orban: "Nu cred că un procuror zdravăn la cap va putea să-i dea curs"