Antena Meniu Search
x

Oltenii, mai norocoși decât FCSB: "La noi nu se taie salarii"

Dan Nistor a dezvăluit că la Universitatea Craiova nu s-a luat momentan nicio decizie în privința micșorării salariilor, așa cum s-a întâmplat la FCSB.

de Silviu Vișan

la 28.03.2020, 00:06

Dan Nistor cu prazul în mână
Dan Nistor a anunțat că salariile de la Universitatea Craiova n-au avut de suferit - SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta
  • Dan Nistor a anunțat că la Universitatea Craiova nu s-au tăiat salariile
  • FCSB a redus cu 50% contractele jucătorilor
  • Dan Nistor speră ca sezonul din Liga 1 să se încheie pe teren

Dan Nistor a dezvăluit că la Universitatea Craiova nu s-a luat momentan nicio decizie în privința micșorării salariilor, așa cum s-a întâmplat la FCSB.

"La noi nu s-a pus problema tăierii salariilor. Domnul Rotaru chiar ne-a transmis asta acum câteva zile. Dacă e nevoie o facem, trebuie să fim cu toţii o familie. Îmi pare rău pentru băieţii de la FCSB, dar trebuie să meargă mai departe. După ce o să dispară această gripă, lucrurile vor fi mai bune pentru toţi", a spus Dan Nistor pentru Telekom Sport. 

Dan Nistor: "Sper ca sezonul să se încheie pe teren"

Meciurile din Liga 1 nu se vor relua mai devreme de începutul lunii mai, dar există în continuare posibilitatea ca sezonul să nu ajungă la final, iar campioana să fie decisă după alte criterii. 

"Eu mi-aş dori şi mâine să se reia Liga 1. E greu să stai acasă şi mi-e dor de fotbal, dar prioritară este sănătatea acum. Mi-aş dori să se încheie sezonul pe teren, pentru că nu cred că există o echipă care merită să câştige altfel. [...] Situaţia este ciudată, iar decizia este grea. Dacă se va lua în calcul clasamentul de la sezonul regulat, se vor supăra unele echipe, în alt caz se vor supăra altele", a spus Dan Nistor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Oltenii, mai norocoși decât FCSB: "La noi nu se taie salarii"