Antena Meniu Search
x

Un om al străzii din Constanţa atacă femei pe stradă: 'Este drogat şi foarte periculos'

Un om al străzii din Constanţa a devenit pericol public, după ce a atacat cel puţin două femei. Ultimul atac al bărbatului a fost povestit chiar de fiul victimei, într-o postare pe Facebook.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 09.04.2019, 15:46

Un om al străzii din Constanţa atacă femei pe stradă
Un om al străzii din Constanţa atacă femei pe stradă - Facebook

Un om al străzii din Constanţa a devenit pericol public, după ce a atacat cel puţin două femei. Ultimul atac al bărbatului a fost povestit chiar de fiul victimei, într-o postare pe Facebook.

Tânărul a explicat că omul străzii a atacat-o pe mama sa şi a aruncat o cărămidă spre capul femeii, însă aceasta a reuşit să se ferească.

Mai mult, acesta a explicat că atacatorul periculos se află în libertate pentru că răspunsul Poliţiei ar fi fost că: 'nu au ce să îi facă'.

"În data 28.03.2019 in jurul orei 07 dimineata, pe aleea garofitei, intersectie cu avram iancu, mama mea a fost agresata de un individ. Si cand spun agresata, vreau sa spun ca acest individ a incercat si aproape a reusit sa-i dea cu o caramida in cap. Norocul, sa-i spunem asa, a fost ca a reusit sa se fereasca si punand mana la cap, individul a lovit-o in mana...ceea ce a dus la lovirea destul de rau a mainii, necesitand atela gipsata si concediu medical. Am chemat ambulanta...si politia...am dat declaratii si am umblat prin doctori etc..politia a zis ca nu ii poate face nimic...acest individ este drogat si foarte periculos...cu cateva zile inainte a mai agresat o femeie insarcinata", se arată în postarea de pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dosar penal deschis pe numele bărbatului agresiv

Poliţiştii din Constanţa s-au autosesizat după ce în presă a apărut articolul despre bărbatul care ar fi agresat mai multe femei şi chiar fac apel la oameni să depună plângere dacă au fost victime ale acestuia.

"În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la un bărbat care ar fi agresat fizic o femeie, în timp ce aceasta se afla pe o stradă din municipiul Constanța, vă transmitem faptul că polițiștii Secției 3 s-au autosesizat, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

 Precizăm faptul că bărbatul în cauză a fost identificat, astăzi, și condus la sediul Secției 3 Poliție de către jandarmi din  cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța.

Bărbatul a fost internat la Secția de Psihiatrie a spitalului Palazu Mare, pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate.

Vă comunicăm, pe această cale, faptul că la nivelul Inspectoratului de Poliție  Județean Constanța nu există toleranță pentru acest gen de fapte.

De asemenea, precizăm că, în conformitate cu prevederile legale, acțiunea penală se pune în mișcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.

Totodată, rugăm eventualele persoane vătămate să apeleze la sprijinul autorităților în astfel de situații,  pentru ca ancheta penală să își poată urma cursul, iar persoanele responsabile să fie trase la răspundere, conform legii", se arată în comunicatul IPJ Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un om al străzii din Constanţa atacă femei pe stradă: 'Este drogat şi foarte periculos'