Antena Meniu Search
x

Orban anunță că se poate opri creșterea numărului de infectări cu Covid-19: "Estimarea mea, în 7-10 zile"

Ludovic Orban a anunțat că, în opinia sa, este posibilă oprirea creșterii numărului de infectări, iar domnia sa estimează că acest lucru se va întâmpla în 7-10 zile.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.10.2020, 23:44

Autoritățile pot opri creșterea infectărilor în 7-10 zile
Premierul Orban estimează că se poate opri creșterea infectărilor cu coronavirus în 7-10 zile - Hepta
  • Creșterea infectărilor se poate opri, este de părere premierul Orban
  • El estimează că în 7-10 zile, creșterea va putea fi oprită

Ludovic Orban premierul României: "Părerea mea e că putem să oprim creșterea numărului de cazuri. Estimarea mea e că putem să oprim în 7-10 zile. De ce? Pentru că, pe de o parte am instituit noi măsuri care au oprit activitățile unde a existat cea mai mare rată de răspândire a virusului, am impus portul măștii și alte masuri. Noi am urmărit permanent creșterea capacității de tratare, atât în spitale, cât și în secții exterioare, cum e secția de la Târgu Mureș, care s-a facut intr-o sală de sport, în spațiul de la Chitila, de la Pipera. Încetul cu încetul creștem capacitatea. La Iași crește cu 30 de paturi de ATI, la Brașov s-a pus în funcțiune un spital modular, și aici în București am pus în dispozitiv spitale noi, cum e spitalul Witting, cum este Spitalul Județean Ilfov, de asemenea Colentina va fi redată pentru tratarea pacienților Covid".

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat pentru joi, 15 octombrie 2020, că au fost înregistrate 4.013 cazuri noi cu coronavirus în ultimele 24 de ore şi 73 de morţi, numărul total al persoanelor infectate cu SARS CoV-2 în România ajungând la 168.490 de cazuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri politice » Orban anunță că se poate opri creșterea numărului de infectări cu Covid-19: "Estimarea mea, în 7-10 zile"