Antena Meniu Search
x

Oroare la Iaşi. O copilă de 7 ani a fost batjocorită de un vecin în timp ce erau filmaţi de o altă fetiţă. Individul a fost arestat

Individul de 57 de ani, din Iaşi, acuzat că a violat în repetate rânduri o fetiţă de 7 ani, a fost arestat. Minora ar fi fost violată de cel puţin două ori, cred anchetatorii.

de Redactia Observator

la 24.01.2019, 08:43

Oroare la Iaşi. O copilă de 7 ani a fost batjocorită de un vecin în timp ce erau filmaţi de o altă fetiţă. Individul a fost arestat - Imagine ilustrativă

Individul de 57 de ani, din Iaşi, acuzat că a violat în repetate rânduri o fetiţă de 7 ani, a fost arestat. Minora ar fi fost violată de cel puţin două ori, cred anchetatorii.

Oamenii legii l-au ridicat pe bărbat şi l-au prezentat în faţa judecătorilor. 

Pedofilul a fost arestat pentru 30 de zile şi, cel mai probabil, îşi va petrece următorii ani după gratii. El nu a recunoscut în primă fază acuzaţiile. 

A pus o altă fetiţă să filmeze oroarea

Agresiunile sexuale ar fi avut loc într-o locuinţă din comuna Oţeleni, judeţul Iaşi. 

Suspectul de viol, C. L., s-a mutat în comunitatea ieşeană acum câţiva ani, însă a fost plecat mai tot timpul în străinătate, la muncă. 

La finele anului trecut, individul a ademenit-o pe copila de 7 ani în casa sa şi a pus-o să îi facă sex oral. Fetiţa nu a povestit nimic părinţilor, motiv pentru care Liţă a chemat-o, după câteva zile, din nou la casa sa. 

Acolo, ar fi supus-o din nou la perversiuni sexuale doar că de data aceea a mai chemat o fată de 10 ani, pe care a pus-o să filmeze scenele cu un telefon mobil. 

Fata cea mai mare a povestit mamei ce a fost pusă să facă, femeia anunţând Poliţia, scrie adevarul.ro. Individul a fost arestat abia zilele trecute, după ce anchetatorii au adunat probe certe că a comis fapta.

El nu a recunoscut în primă fază acuzaţiile. 

Cele două victime sunt supuse în prezent unor şedinţe de consiliere psihologică, pentru a depăşi trauma prin care au trecut. C.L. poate contesta decizia de arestare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Oroare la Iaşi. O copilă de 7 ani a fost batjocorită de un vecin în timp ce erau filmaţi de o altă fetiţă. Individul a fost arestat