Antena Meniu Search
x

(P) Ce trebuie să știi când cumperi o ladă frigorifică

În zilele noastre, o ladă frigorifică este o piesă esențială pentru orice gospodărie mare sau pentru orice afacere alimentară. O mulțime de frigidere standard vin cu un congelator încorporat. Cu toate acestea, există multe avantaje în cumpărarea unui articol autonom, cum ar fi o ladă frigorifică.

de Redactia Observator

la 02.11.2020, 18:54

Ce trebuie să știi când cumperi o ladă frigorifică

O ladă frigorifică poate fi fi utilizată atât de către o familie simplă, fie de către un business. Unele motive pentru achiziționarea unei lăzi frigorifice variază de la necesitatea depozitării alimentelor în vrac până la necesitatea unei capacități imense de depozitare congelate în scopuri comerciale. Este un avantaj suplimentar faptul că o ladă frigorifică ajută și la economisirea de timp și bani. Cu toate acestea, nu toate lăzile sunt la fel, deci ar trebui să fii foarte atent atunci când cumperi o ladă frigorifică nouă.

Pentru început, există două tipuri comune, lada frigorifică orizontală și lada frigorifică verticală. Primul lucru pe care trebuie să-l faci este să decizi care este cel mai potrivit pentru nevoile tale. Ambele tipuri de lăzi frigorifice au o listă de argumente pro și contra care pot ajuta la stabilirea tipului dorit.

Iată câteva lucruri pe care trebuie să le știi atunci când vine vorba de alegerea unei noi lăzi frigorifice.

Capacitate

Capacitatea se măsoară în litri. O ladă frigorifică este perfectă pentru depozitarea acelor produse alimentare voluminoase care pur și simplu nu vor încăpea în congelatorul principal datorită spațiului lor mare de utilizare. Perfecte dacă gătești mese mari pentru prieteni și familie, acestea tind să fie folosite drept congelatoare secundare. Există pe piață lăzi frigorifice cu o gamă largă de capacități, începând cu modelele de 100 litri până la modele uriașe de 400 de litri.

Depozitare în exterior

Economisește spațiu la sol și spațiu de depozitare a alimentelor cu o ladă frigorifică. Anumite modele pot funcționa în medii mai reci, astfel încât să le poți depozita în siguranță în garaj sau în orice altă dependință. Dacă știi unde vrei să fie așezată noua ta ladă frigorifică, ia în calcul cât de cald și de rece poate fi în spațiul respectiv înainte de a te decide. Majoritatea lăzilor frigorifice funcționează sub o gamă largă de temperaturi, de la -15 ° C până la 43 ° C. Aruncă o privire asupra specificațiilor de pe paginile producătorilor și verifică temperaturile la care poate funcționa modelul ales.

Măsuri de siguranță

Pentru liniștea sufletească, lăzile frigorifice vin cu o varietate de caracteristici de siguranță, inclusiv avertismente privind temperaturi ridicate și încuietori pentru uși.

Majoritatea lăzilor frigorifice au lumină de avertizare a temperaturii. Acest lucru îți permite să știi când temperatura din interior este fie prea caldă, fie prea rece, contribuind la menținerea alimentelor proaspete pentru mai mult timp. Pentru siguranță maximă, îi poți ține pe cei mici departe de bunătățile înghețate cu un model care vine cu o încuietoare pentru copii pe ușă.

Capac contrabalansat

Un capac contrabalansat este cu adevărat util, deoarece lada frigorifică rămâne deschisă fără a fi nevoie să ții de capac. Cu ușa sprijinită în siguranță, poți folosi ambele mâini pentru a găsi punga necesară de mazăre congelată sau recipientul cu înghețată pentru desert. Este, de asemenea, foarte util atunci când descarci cumpărăturile săptămânale în lada frigorifică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » (P) Ce trebuie să știi când cumperi o ladă frigorifică