Antena Meniu Search
x

De la mic la mare, ai premii & distracţie cu fiecare vizită la cinema

Cele mai spectaculoase şi mai aşteptate filme ale verii vin porţii duble de acţiune, adrenalină, aventură, emoţie şi comedie. În luna august, fiecare vizită la Cinema City îţi aduce cele mai aşteptate premiere cinematografice, precum şi numeroase premii, pentru toate gusturile şi... vârstele.

Cele mai spectaculoase şi mai aşteptate filme ale verii vin porţii duble de acţiune, adrenalină, aventură, emoţie şi comedie. În luna august, fiecare vizită la Cinema City îţi aduce cele mai aşteptate premiere cinematografice, precum şi numeroase premii, pentru toate gusturile şi... vârstele.

Copiii sunt aşteptaţi la Cinema City pentru a primi în dar Paşaportul de Cinema şi a porni într-o călătorie minunată în lumea filmului, vizionând producţii pline de emoţie şi veselie. Până pe 31 august, cei mici vor primi în dar „Paşaportul meu de cinema”, oferit la casele de bilete Cinema City la achiziţionarea oricărui bilet la film, fiecare vizită la cinema putând să le aducă micuţilor premii delicioase, stickere haioase cu personaje de film lipicioase şi alte surprize.

În acelaşi timp, Cinema City a lansat, pentru al şaselea an consecutiv, campania de vară care aduce peste un 1,2 milioane de premii pe loc, garantate, tuturor celor care iubesc filmele şi merg la cinema în iulie şi august, în toate cele 23 de locații din ţară. Astfel, până pe 31 august, fiecare bilet la film înseamnă un premiu instant, garantat, în orice cinematograf Cinema City din România. Premiile constau în bilete gratuite, meniuri şi băuturi răcoritoare, dulciuri şi multe altele. Toţii participanţii se pot înscrie şi la tragerea la sorţi pentru marile premii ale verii: o maşină Toyota Aygo, o excursie în Dubai sau unul din cele 23 de vouchere Christian Tour în valoare de 500 de euro fiecare.

12 filme + 1,2 milioane de motive să mergi la cinema

1. Urmăreşte „În căutarea lui Dory” şi fii alături de simpatica Dory într-o aventură memorabilă pe care probabil nu și-o va aminti.

2. Vezi cum în „Epoca de Gheaţă: Ploaie de meteoriţi”, personajele binecunoscute pornesc într-o aventură spectaculoasă pentru a salva Pământul, după ce Scrat declanşează o serie de evenimente care pun în pericol planeta noastră.

3. Descoperă ce fac animalele de companie când rămân singure acasă într-un apartament din Manhattan, în animaţia „Singuri Acasă”.

4. Trăieşte aventura lui Pete, un tânăr orfan care trăiește de câțiva ani prin pădure alături de cel mai bun prieten al lui, Elliot, care, întâmplător, este dragon, în „Pete şi Dragonul”, un film emoționant, pentru întreaga familie.

5. Trăieşte cursa contra cronometru a lui Alice pe tărâmul fantastic din Underland în „Alice în Ţara Oglinzilor”.

6. Urmăreşte aventurile simpaticei Lou alături de Will în emoţionantul film “Înainte să te cunosc”

7. Fii cu ochii pe Tarzan în expediţia din oraş înapoi în jungla africană, în “Legenda lui Tarzan”.

8. Ai parte de acţiune în “Ziua Independenţei: Renaşterea”, unde națiunile de pe Pământ au colaborat la un proiect de apărare imens pentru protejarea planetei

9. Urmăreşte o nouă aventură echipajul navei Enterprise în vastul spațiu cosmic, în “Star Trek. Dincolo de infinit!”

10. Adună-ţi trupa şi urmăriţi aventura personajelor amuzante din „Vânătorii de fantome”.

11. Alătură-te celor din “Brigada Sinucigaşilor”, unde Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang sau Enchantress sunt cei mai răi „eroi” din istorie care luptă acum de partea binelui.

12. Nu rata nici „Ben-Hur”, povestea impresionantă despre răzbunare și iertare a lui Ben-Hur, un prinț al Ierusalimului trădat și acuzat pe nedrept de fratele său vitreg şi vândut ca sclav.

Acestea sunt doar câteva dintre filmele care mai pot fi urmărite vara aceasta la Cinema City. Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, precum şi online.

Mai multe informaţii despre promoţiile Cinema City: www.cinemacity.ro/promotii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri Mondene » De la mic la mare, ai premii & distracţie cu fiecare vizită la cinema