Antena Meniu Search
x

Tânără româncă păcălită pe Facebook, drogată, vândută cu 3.000 de euro şi dusă în Italia

O tânără de 24 de ani, din România, a fost păcălită pe Facebook cu cuvinte de dragoste şi s-a dus la întâlnire cu băiatul despre care ea credea că este alesul inimii sale.

O tânără de 24 de ani, din România, a fost păcălită pe Facebook cu cuvinte de dragoste şi s-a dus la întâlnire cu băiatul despre care ea credea că este alesul inimii sale.

După câteva zile s-a trezit în Italia, sechestrată într-un apartament din Roma, cu încă o fată şi obligată să facă lucruri greu de imaginat.

Tânăra a fost drogată de la prima întâlnire

Coşmarul fetei a început odată cu prima întâlnire, la care a fost invitată de un tânăr în vârstă de 37 de ani, cu care fata mai coresponda pe Facebook.

Pe acelaşi subiect

El a invitat-o pe tânără în oraş, iar ea a acceptat, fără să banuiască vreun interes ascuns.

Tânărul fără scrupule i-a pus un drog în băutură, apoi a transportat-o imediat în Italia, unde a vândut-o tot unui român, pentru suma de 3200 de euro.

După 10 zile, tânăra a fost vândută din nou

Autorităţile italiene, citate de rainews, precizează că, după 10 zile de chin, tânăra a fost vândută din nou, unui alt cetăţean român, care a obligat-o în continuare să practice prostituţia, sub supravegherea unei alte românce, care locuia cu ea în apartamentul respectiv.

După un an de zile de chin, tânăra a prins momentul în aceste zile, după ce bărbatul care o ţinea prizonieră a plecat în România, de sărbători.

Ea a reuşit să fugă şi să se ducă direct la Poliţie, unde a spus tot ce s-a întâmplat, oferind toate informaţiile necesare arestării persoanelor care au răpit-o.

Bărbatul a fost prins exact când se urca în tren 

Tânăra le-a oferit informaţii preţioase carabinierilor, atunci când le-a spus că a reuşit să fugă după ce bărbatul care o ţinea sechestrată a plecat spre România, pentru sărbători cu familia.

Acesta a fost reţinut în aceeaşi zi de poliţişti, în momentul în care se urca în trenul spre România, în baza unui ordin emis de magistraţii Curţii de la Roma.

Românul, cu iniţialele C.R.D., a fost arestat de către carabineri.

De asemenea, ancheta s-a extins spre toate persoanele care au adus-o pe tânără în acest coşmar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Tânără româncă păcălită pe Facebook, drogată, vândută cu 3.000 de euro şi dusă în Italia