Antena Meniu Search
x

Pacient cu coronavirus, aplaudat după ce a reușit să respire din nou fără aparate (Video)

Un pacient cu coronavirus a fost aplaudat de medicii de la un spital spaniol, după ce a reînceput să respire singur, fără ajutorul echipamentelor mecanice.

Daniel Murărescu
de Daniel Murărescu

la 24.03.2020, 17:12

Pacient cu coronavirus, aplaudat după ce a reușit să respire din nou fără aparate
Medicii spanioli au aplaudat un pacient cu coronavirus, după ce a reușit să respire fără ajutorul aparatelor - captură video Twitter / TVV Noticias

Un pacient cu coronavirus a fost aplaudat de medicii de la un spital spaniol, după ce a reușit să respire singur, fără ajutorul echipamentelor mecanice.

Momentul emoționant s-a petrecut la Spitalul Clinic San Carlos din Madrid. Pe imaginile surprise se poate observa cum personalul medical îl deconectează pe pacient de la respirația artificială, iar acesta respiră sigur, un prim pas în vindecarea de Covid-19.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Spania este una dintre cele mai afectate țări europene de pandemia de coronvirus. Până în acest moment au fost confirmate 39.673 de îmbolnăviri, dintre care 6.584 doar în ultimele 24 de ore.

Bilanțul morților este sumbru - 2.696 au decedat ca urmare a complicațiilor cauzate de Covid-19.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Pacient cu coronavirus, aplaudat după ce a reușit să respire din nou fără aparate (Video)