Antena Meniu Search
x

Scene revoltătoare la Urgenţe! Un pacient a fost surprins în timp ce fuma pe targă după ce a ajuns cu ambulanţa la spital (Foto)

Scene revoltătoare la Unitatea de Primiri Urgenţe a unui spital din Giurgiu. Un pacient adus cu ambulanţa la spital a fost surprins în timp ce fuma pe targă.

Un pacient a fost surprins în timp ce fuma pe targă după ce a ajuns cu ambulanţa la spital
Un pacient a fost surprins în timp ce fuma pe targă după ce a ajuns cu ambulanţa la spital - Facebook

Scene revoltătoare la Unitatea de Primiri Urgenţe a unui spital din Giurgiu. Un pacient adus cu ambulanţa la spital a fost surprins în timp ce fuma pe targă.

Totul s-a întâmplat, ieri, în faţa UPU a unui spital din Giurgiu, acolo unde un pacient a fost adus cu o ambulanţă după ce a sunat la numărul unic de urgenţă 112 solicitând ajutor medical pentru că se simţea rău.

Oamenii care se aflau în faţa spitalului au rămas stupefiaţi atunci când l-au văzut pe pacientul care fuma şi care s-a folosit de un echipaj medical fără motiv.

"Si uite asa toti pacientii au drepturi....obligatii nu...si uite asa colegii de la camera de garda trebuie sa stea drepti in fata lor...si uite asa o ambulanta a fost folosita degeaba cand ar fi putut sa beneficieze altcineva de ajutor real", a scris Maria Mirabela pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce faceţi cu hainele vechi, le mai “reparaţi” la croitorie sau renunţaţi la ele?

Observator » Evenimente » Scene revoltătoare la Urgenţe! Un pacient a fost surprins în timp ce fuma pe targă după ce a ajuns cu ambulanţa la spital (Foto)