Antena Meniu Search
x

Vreți să fiți pariori de succes? Urmăriți ponturile la pariuri propuse de Alin pe 10pariuri.ro

Vă doriți să fiți pariori de succes? Vă doriți să vă distrați plasând pariuri online, dar să și câștigați un ban în plus?

Vă doriți să fiți pariori de succes? Vă doriți să vă distrați plasând pariuri online, dar să și câștigați un ban în plus? Ați încercat să faceți acest lucru până acum, dar nu ați reușit? Atunci, trebuie să urmăriți ponturile la pariuri propuse de Alin.

Deși poate nu credeți, aceste ponturi vă pot fi de mare ajutor. De ce? Fiindcă ele sunt propuse după o analiză îndelungată a ofertelor de pariuri de la casele de pariuri.

Trebuie să fiți realiști și să recunoașteți că este greu să învingeți casele de pariuri fără ajutorul unor experți în pariuri. Datorită experienței acumulate aceștia sunt capabili să vă ofere ponturi pariuri care să vă ajute să luați cea mai bună decizie în privința pariurilor.

Dacă vreți să aveți succes la pariuri trebuie să acordați foarte mare atenție fiecărei etape din procesul de pariere. După ce v-ați stabilit bugetul și v-ați făcut o strategie trebuie să urmăriți și ponturile propuse de tipsteri precum Alin.

Așadar, este indicat să intrați pe 10pariuri.ro pentru a urmări proiectele lui Alin referitoare la ponturi. Este vorba despre Pontul Zilei și Drumul spre 600 Ron. Prin intermediul lor Alin are posibilitatea de a vă oferi ponturi pariuri gratuite.

Experiența acumulată de-a lungul anilor l-a transformat pe Alin într-un foarte bun tipster. Însă până a deveni tipster, el a fost doar un simplu parior.

Alin a început să parieze la vârsta de 18 ani

Prima casa de pariuri unde și-a încercat norocul a fost Pariloto, casa de pariuri a Loteriei Române. Fiind atras de mirajul pariurilor sportive a pariat constant, adunând foarte multe informații despre acest domeniu atractiv.

Informațiile adunate i-au dat șansa de a paria și câștiga, căpătând încredere în capacitatea de a învinge casele de pariuri, uneori. Succesul l-a determinat să continue să parieze, satisfacțiile l-au ambiționat.

În momentul când au apărut casele de pariuri online nu a ezitat să-și facă cont și să-și încerce norocul plasând pariuri online, de oriunde avea conexiune la internet. Bet365.ro este prima casa de pariuri la care a pariat și s-a bucurat de avantaje extraordinare.

Cu siguranță știți că bonusurile de la casele de pariuri online sunt foarte atractive. În plus, oferta de pariere este foarte mare, iar cotele foarte bune. De aceea Alin a renunțat la casele de pariuri offline și a decis să parieze online.

Însă, cu cât descoperi ce gust bun are succesul, cu atât îți dorești să guști mai mult din el. Așa a făcut și Alin. Și i-a plăcut atât de mult încât a decis, în primul an de facultate, acum 8 ani, să fie nu doar un parior de succes, ci și un tipster de succes.

Astfel, a început să ofere ponturi pariuri gratuite și să dea pariorilor șansa de a se bucura de succes. Ponturile bune oferite au atras atenția celor cu un țel comun, acela de a sprijini în permanență pariorii în procesul de pariere.

În 2015, site-ul 10pariuri.ro îl cooptează pe Alin în echipa sa

De atunci Alin propune ponturi pariuri gratuite și se bucură de succes nu doar ca parior, ci și ca tipster. Această colaborare îi aduce zilnic satisfacții, chiar dacă există zile în care norocul nu îi surâde.

Miza pe care o folosește atunci când pariază este 100 lei. Nu este o sumă mare, dar este una cu care reușește de multe ori să facă pariuri câștigătoare.

Mulți pariori care i-au urmărit ponturile au reușit să câștige pariurile. Însă, trebuie să rețineți faptul că aceste ponturi sunt orientative, adică decizia finală trebuie să vă aparțină întotdeauna. De asemenea, nu uitați să pariați întotdeauna responsabil. Este un sfat pe care Alin îl dă de fiecare dată pariorilor. Nu trebuie să pariați niciodată mai mult decât vă permiteți să pierdeți.

Betano și Unibet sunt casele de pariuri la care Alin vă recomandă să pariați

De ce? Fiindcă sunt case de pariuri licențiate, unde mereu veți putea paria în siguranță. De asemenea, ele oferă și bonusuri foarte bune la înregistrare. Betano oferă 500 lei la înregistrare, iar Unibet 250 lei. În plus, la aceste case aveți șansa să pariați live sau pre-meci, pe evenimente din ligile românești sau străine.

Așadar, dacă vreți să fiți pariori de succes urmăriți....

Pontul zilei de 07.12.2017

Care vine din Europa League. FCSB va juca pe teren propriu de la ora 22:05 cu Lugano. În prezent, echipa patronată de Becali, FCSB, se află pe primul loc cu 10 puncte și cu un golaveraj de 8-5. Lugano ocupă locul 3 cu 6 puncte și cu un golaveraj de 7-10. Meciul din tur a fost câștigat la limita de FCSB- 2-1. Aceste două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată pe acest teren.

Pronosticul său pentru acest meci este victorie FCSB, deoarece echipa oaspete are un lot slab pentru această competiție. Mizează pe acest pronostic fiindcă FCSB a câștigat 4 meciuri din ultimele 5 jucate pe acest teren. Dar și pentru că Lugano a primit în ultimele 5 meciuri din deplasare 7 goluri.

Drumul spre 600 Ron

Astăzi propune un bilet format din 2 meciuri din Europa League, foarte importante în lupta pentru calificare. Marseille- Red Bull Salzburg, Istanbul BB- Braga. A mizat pe Marseille, fiindcă echipa oaspete este calificată și va juca fără presiune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Vreți să fiți pariori de succes? Urmăriți ponturile la pariuri propuse de Alin pe 10pariuri.ro