Antena Meniu Search
x

Părinţii băieţelului dispărut la Pecineaga, duşi la detectorul de minciuni. Iulian este negăsit de cinci zile (Video)

Tatăl şi mama băieţelului de 8 ani dispărut de sâmbătă la Pecineaga, judeţul Constanţa, vor fi duşi la detectorul de minciuni. Iulian Alexandru Biţică este în continuare de negăsit. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.11.2019, 14:44

Părinţii băieţelului dispărut la Pecineaga, duşi la testul poligraf
Părinţii băieţelului dispărut la Pecineaga, duşi la detectorul de minciuni. Iulian este negăsit de cinci zile - Observator.tv / Politia Romana

Tatăl şi mama băieţelului de 8 ani dispărut de sâmbătă la Pecineaga, judeţul Constanţa, vor fi duşi la detectorul de minciuni. Iulian Alexandru Biţică este în continuare de negăsit. 

Claudiu Biţică şi Alexandra Păuleţ, tatăl şi mama lui Iulian Alexandru, vor fi suspuşi mâine testului poligraf, la şase zile de la dispariţia băieţelului lor. 

Pompierii de la ISU Dobrogea, ISU Tulcea și ISU Călărași au strâns motopompele cu care au scos apa din cele două bazine cu dejecții ale fermei de porci din Pecineaga.

Asta, după ce căutările copilului de opt ani s-au concentrat în ultimele zile în zona bazinelor de decantare. Ieri, Iulian a fost căutat cu un năvod pescăresc şi, după ce au fost golite cele două bazine cu dejecții, nici urmă de băiețel. 

În sprijinul anchetatorilor au venit și reprezentanții Gărzii de Coastă cu un sonar performant. Aceștia au scanat bazinele, însă fără niciun rezultat.

Polițiștii, ajutați de jandarmi și de alte forțe de ordine, continuă să îl caute pe băiat.

Iulian Alexandru Biţică a dispărut la Pecineaga, în timp ce se juca lângă casă

Alexandru Iulian Bițică este de negăsit de sâmbătă, la amiază. Părinţii lui sunt divorţaţi şi îşi petrecea weekendul alături de tatăl său, în localitatea Pecineaga.

Sâmbătă, după ora prânzului, Alexandru se juca liniştit în faţa casei.  La un moment dat, tatăl lui nu l-a mai văzut, a început să-l caute şi, văzând că nu dă de el, a dat alarma. 

Iulian Alexandru Biţică este slab, are un un metru treizeci înălţime, faţa ovală şi ochi căprui. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Părinţii băieţelului dispărut la Pecineaga, duşi la detectorul de minciuni. Iulian este negăsit de cinci zile (Video)