Antena Meniu Search
x

Patru bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, la Tulcea

Patru bărbaţi din Tulcea, cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri.

Patru bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, la Tulcea
Patru bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, la Tulcea

Patru bărbaţi din Tulcea, cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, ei fiind acuzaţi că în 2017 şi 2018 au cumpărat şi vândut mai multor persoane din municipiul Tulcea produse cu efecte psihoactive.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Tulcea, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Tulcea, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Tulcea au sesizat instanţa de judecată, cu privire la patru bărbaţi cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunilor de introducere în ţară de droguri de risc, trafic de droguri de risc, deţinere de droguri de risc fără drept pentru consum propriu, efectuare fără drept de operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 28 de ani, trei din municipiul Tulcea şi unul din comuna Mahmudia, sunt acuzaţi că în anii 2017 şi 2018 ar fi cumpărat deţinut şi comercializat mai multor persoane de pe raza municipiului Tulcea, produse cu efecte psihoactive.

În luna februarie a acestui an, unul dintre ei a cumpărat rezină de cannabis pe care a trimis-o în ţară prin intermediul unei societăţi de transport bărbatului de 28 de ani, o parte din acea cantitate fiind vândută către mai multe persoane din municipiul Tulcea.  În urma  percheziţiilor domiciliare, anchetatorii au mai găsit 14 grame proporţionate în 35 de doze. De asemenea, poliţiştii au descoperit un cartuş din categoria muniţiei letale la domiciliul bărbatului de 28 ani.

Toţi cei patru bărbaţi au fost cercetaţi şi trimişi în judecată în stare de arest preventiv.

Sursă: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Patru bărbaţi au fost trimişi în judecată pentru trafic de droguri, la Tulcea