Antena Meniu Search
x

Patru tineri cu vârste între 16 şi 21 de ani şi-au pierdut viaţa într-un teribil accident: "Cerul şi-a chemat la el îngerii"

Un accident teribil a luat viaţa a patru tineri, după ce maşina în care se aflau s-a izbit de un copac. Un al cincelea pasager se află în continuare în stare critică la spital.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 18.10.2020, 16:06

Tinerii aveau vârstele cuprinse între 16 şi 21 de ani
Patru tineri şi-au pierdut viaţa într-un teribil accident - Gofundme/ Izzie Floyd/Nathan Cartwright/Josh Parkes
  • Accidentul a dus la moartea a patru tineri.
  • A cincea victimă se află în stare critică la spital.

Nathan Cartwright, în vârstă de 18 ani, se afla pe scaunul din dreapta într-o maşină marca Skoda Fabia, în seara în care a avut loc teribilul accident. Şoferul a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a izbit într-un copac, în Kingswinford, West Midlands.

Accidentul a dus la moartea lui Joshua Parkes, în vârstă de 21 de ani, Lucy Tibbetts și Izzie Floyd, ambele în vârstă de 16.

Nathan Cartwright în vârstă de 18 ani a fost singurul supravieţuitor găsit la faţa locului. A fost transportat de urgenţă la spital, dar a murit la patru zile distanţă.

Zeci de prieteni ai tinerilor, precum şi rudele îndurerate au adus un omagiu în urma pierderii cumplite. Campanii pentru strângeri de fonduri au fost lansate pe Gofundme pentru a fi ajutate familiile nevoite să îşi înmormânteze acum copiii.

Într-o declarație de presă, potrivit Mirror, poliția din West Midlands a spus că Nathan a fost dus la spitalul Queen Elizabeth din Birmingham, dar, din păcate, a murit sâmbătă. Joshua se afla la volanul maşinii în seara tragediei.

„Este o pierdere cumplită. Ne jucam cu toţii împreună în copilărie. Joshua era o persoană atât de bucuroasă şi iubitoare, ar fi făcut orice pentru oricine care ar fi avut nevoie de ajutor. O viață atât de scurtă trăită, îi vom simţi lipsa. Nu te aştepti să te trezeşti cu o asemenea veste despre un om pe care l-ai cunoscut ani de zile şi care era atât de tânăr. Cerul şi-a chemat la el îngerii” a declarat un prieten din copilărie al tânărului de 21 de ani.

Aducându-i un omagiu lui Lucy, mama ei a spus: „Frumosul nostru copil a fost luat de la noi. Ai fost o inspirație, ne-ai făcut să zâmbim, ai fost nu doar o fiică, ci o prietenă adevărată. Odihnește-te în pace, nimeni nu te poate răni acum”.

Cel mai bun prieten al lui Izzie, Holly Darby, a creat o strângere de fonduri în memoria ei, scriind: „Deoarece sunt sigur că știți cu toții, recent am pierdut-o pe cea mai bună prietenă a mea, Izzie, într-un accident de mașină. Înființez această strângere de fonduri în speranța de a strânge bani pentru organizația caritabilă de siguranță rutieră, așa cum a dorit familia ei. Toate donațiile mici sau mari sunt mult primite și toate vor contribui la pomenirea lui Izzie. Mulțumesc foarte mult. Odihneşte-te în pace draga mea.”

„O cunosc pe Lucy și pe Nathan care era pe scaunul pasagerului. Lucy nu a rănit niciodată pe nimeni. Era o fată minunată. Tocmai ce se angajaze, după ce studiase contabilitate la facultate şi era foarte entuziasmată.” a declarat un prieten care a adus flori la locul accidentului.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că o anchetă este în curs de desfăşurare, dar face apel la cetăţeni pentru orice informaţii care ar putea fi de ajutor: „Este un moment tragic pentru familiile celor implicați și avem ofițeri special instruiți, care îi vor sprijini în clipele dificile care urmează. Ancheta se află într-un stadiu incipient și încercăm să stabilim exact ce s-a întâmplat și de ce. Aș îndemna pe oricine care a văzut Skoda conducând în zonă în acea noapte sau care a observat ceva suspect să ia legătura cu noi cât mai curând posibil”.

Familiile îndurerate se pregătesc acum de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Patru tineri cu vârste între 16 şi 21 de ani şi-au pierdut viaţa într-un teribil accident: "Cerul şi-a chemat la el îngerii"