Antena Meniu Search
x

Patrupedul EROU care face înconjurul lumii: A murit salvând viaţa unui bebeluş. Ce a putut să facă este de-a dreptul EMOŢIONANT

Viviana Claire, de opt luni, se afla în interiorul casei sale din Baltimore, USA, când un incendiu puternic a izbucnit.

Viviana Claire, de opt luni, se afla în interiorul casei sale din Baltimore, USA, când un incendiu puternic a izbucnit.

Mama ei, Erika, tocmai ieşise din casă, când, deodată, a văzut tragedia.

Disperată, Erika a încercat să intre în casă, pentru a o salva pe Viviana, însă fără succes. Flăcările erau prea mari.

“Tocmai am auzit-o plângând şi nu am putut ajunge la ea”, a declarat Erika pentru WBAL-TV . “Am încercat din greu, toată lumea din cartier a încercat. Nimeni nu putea”.

Mama fetiţei s-a ars pe mâini şi faţă, deoarece a încercat în repetate rânduri să pătrundă în locuinţă.

În cele din urmă, pompierii au putut ajunge la fetiţă, care se afla în dormitorul ei. Însă, ceea ce au văzut acolo i-a lăsat fără cuvinte! Câinele familiei, Polo, era culcat peste Viviena şi o proteja cu trupul lui.

Deoarece patrupedul a protejat-o pe Viviana, doar 20% din suprafaţa corpului a fost afectată de arsuri. Cu toate astea, starea de sănătate a fetiţei este una critică.

“[Polo] a rămas cu ea tot timpul în dormitor şi chiar nu a vrut să iasă din casă”, a adăugat printre lacrimi Erika. “El a fost primul meu copil, iar acum l-am pierdut. Acum mă rog să nu o pierd pe Viviana. Ea este tot ce am. Pur şi simplu nu ştiu de ce se întâmplă aceste lucruri”, a adăugat mama fetiţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Patrupedul EROU care face înconjurul lumii: A murit salvând viaţa unui bebeluş. Ce a putut să facă este de-a dreptul EMOŢIONANT