Antena Meniu Search
x

Pensionară, despre restricții: "Am 83 de ani, nu-mi pasă. În câțiva ani oricum mor" | Video

O femeie în vârstă de 83 de ani a declarat că nu dă doi bani pe restricțiile împotriva coronavirusului impuse de guvern. Femeia a precizat că mai are doar câțiva ani de trăit și cu siguranță nu-i va petrece în casă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.10.2020, 10:11

- Daily Mail
  • Bătrâna spune ca nu are de gând să respecte ce dorește guvernul
  • Ea atrage atenția asupra protejării și susținerii tinerilor

De sâmbătă, în Marea Britanie, mai multe zone din South Yorkshire, Barnsley, Doncaster, Rotherham și Sheffield, vor fi plasate în nivelul 3 de carantină, alăturându-se celor din Manchester, Lancashire și Liverpool.

Aceasta înseamnă interzicerea întâlnirilor mai multor persoane în interiorul gospodăriilor, a călătoriilor în zonele din afara nivelului 3, închiderea puburilor și barurilor, precum și a caselor de pariuri, cazinourilor, centrelor de jocuri ușoare și cursurilor de gimnastică. Totuși, dar sălile de sport vor rămâne deschise.

Vorbind pentru BBC News în această după-amiază, rezidenta din Barnsley, în vârstă de 83 de ani, a spus că la vârsta ei nu dă doi bani pe ce vrea guvernul și nu va sta blocată în casă pentru anii rămași de viață, pe care îi mai are, din cauza unor restricții ridicole ale guvernului, scrie Daily Mail.

Bătrâna: "Cum putem pune țara pe picioare? Din punct de vedere al banilor? Unde sunt toți banii? Până la sfârșitul acestui an vor fi milioane de oameni șomeri și știi cine va plăti pentru asta? Toți cei tineri. Nu eu, pentru că voi fi moartă"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Pensionară, despre restricții: "Am 83 de ani, nu-mi pasă. În câțiva ani oricum mor" | Video