Antena Meniu Search
x

Un ciudat terorizează femeile dintr-un cartier din Târgoviște: 'Așteptăm să omoare pe cineva și apoi luăm măsuri?'

Oamenii care locuiesc în cartierul Aleea Trandafirilor din Târgoviște nu mai au liniște de câteva zile de când un ciudat le pândește pe femei și se masturbează în fața lor.

Un pervers terorizează femeile dintr-un cartier din Târgoviște
Un pervers terorizează femeile dintr-un cartier din Târgoviște - mditv.ro

Oamenii care locuiesc în cartierul Aleea Trandafirilor din Târgoviște nu mai au liniște de câteva zile de când un pervers le pândește pe femei și se masturbează în fața lor.

Femeile au sunat la numărul unic de urgență 112 de fiecare dată când perversul s-a dezbrăcat și autosatisfăcut în fața lor, însă bărbatul a primit doar o amendă pe care oricum nu a plătit-o.

"A venit politia în urma unui apel la 112 şi l-a legitimat şi ne-au spus că nu clar, că nu au nici un cadru legal să îl reţină, eventual îl pot amenda. Şi nu are bani să plătească amenda! Nu avem ce să îi facem! Sunăm când îl prindem că se masturbeaza, dacă agresează pe cineva!", a scris o femeie pe Facebook.

"Acum ceva timp o mașină de la poliţia locală s-a oprit la parc și mă întrebat dacă îl cunosc… le-am răspuns că se plimba dubios prin acest cartier și că ar trebui să facă ceva. Am primit răspunsul că așteptăm să îl prindem în fapta… deci ? Adică după ce o să omoare/v…. abia atunci o să se ia măsuri?", a scris un localnic al cartierului pe rețeaua de socializare.

Potrivit presei locale, seara trecută, polițiștii l-au săltat pe pervers și l-au internat apoi la Centrul Social pentru persoane fără adăpost din Târgoviște.

Totuși, polițiștii spun că împotriva bărbatului nu a fost depusă nicio plângere și au făcut un apel la locuitorii cartierului din Târgoviște să vină la Poliție și să îl reclame pe acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un ciudat terorizează femeile dintr-un cartier din Târgoviște: 'Așteptăm să omoare pe cineva și apoi luăm măsuri?'