Antena Meniu Search
x

Petrecerea unei adolescente de 15 ani, interzisă de primar, pentru că venea prea multă lume

Petrecerea unei adolescente de 15 ani a fost interzisă de primar, pentru că venea prea multă lume.Fata, din Olanda, și-a invitat prietenii la ziua ei de naștere printr-un mesaj postat pe Snapchat.

Adolescenta şi-a anunţat petrecerea pe facebook
Petrecerea unei adolescente de 15 ani, interzisă de primar, pentru că venea prea multă lume - Observator.tv

Petrecerea unei adolescente de 15 ani a fost interzisă de primar, pentru că venea prea multă lume.Fata, din Olanda, și-a invitat prietenii la ziua ei de naștere printr-un mesaj postat pe Snapchat. 

Mesajul a ajuns pe Facebook, iar mii de alți necunoscuți au confirmat că vor participa la eveniment, ceea ce l-a determinat pe primarul din orașul Katwijk să anuleze petrecerea, scrie BBC News. 

Planurile adolescentei pentru ziua ei de naștere s-au transformat într-un adevărat coșmar, când mesajul ei de pe Snapchat a fost postat pe Facebook, de către un amic. "Vineri, petrecere la mine acasă, toată lumea este binevenită. Dacă veți participa, vă rog să mă anunțați și să îmi spuneți dacă mai aduceți pe cineva.", a scris adolescenta pe Snapchat. 

Mesajul a ajuns apoi pe Facebook, a devenit viral și a început chiar să circule și pe WhatsApp, intitulat „Petrecere! În Katwijk”. 

Pe acelaşi subiect

În septembrie 2012, un caz asemănător a adunat în orașul Haren o mulțime de 4.000 de oameni, iar totul s-a transformat într-un protest violent, aplanat cu greu de forțele de ordine. Petrecerea fusese numită "Project H Haren", după un film de la Hollywood despere o petrecere scăpată de sub control. 

Primarul a interzis petrecerea adolescentei

Primarul din Katwijk a interzis organizarea evenimentului, de teama unui nou protest violent, iar adolescenta s-a ascuns și nu mai iese din casă, de fricaa unor repercusiuni. 

"E ca un rollercoaster toată situația. Nepoata mea a fost mutată din casa în care locuiește și dusă în altă parte. Lucrurile au scăpat de sub control.", a spus unchiul adolescentei. 

În Katwijk locuiesc doar câteva sute de oameni, așa ca atunci când peste 8.000 de oameni au spus că vor participa, iar alți 20.000 s-au declarat interesați de acest eveniment, poliția și autoritățile locale au decis să acționeze. 

"Nu va fi nicio petrecere în Katwijk.", a spus primarul, adăugând că cei care vor merge vineri în orășelul olandez cu intenții rele vor fi opriți.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Petrecerea unei adolescente de 15 ani, interzisă de primar, pentru că venea prea multă lume