Antena Meniu Search
x

Poliția Română recomandă rute ocolitoare pentru călătoriile către litoral și stațiunile de pe Valea Prahovei

Reprezentanții Poliției Române se așteaptă ca în acest weekend să avem din nou trafic intens către stațiunile de pe Valea Prahovei și de pe litoral.

Cristi Ioniţă
de Cristi Ioniţă

la 05.09.2020, 08:25

Reprezentanții Poliției Române recomandă șoferilor să-și planifice călătoriile din timp
Reprezentanții Poliției Române se așteaptă să avem trafic intens către litoral și stațiunile de pe Valea Prahovei - Hepta
  • Reprezentanții Poliției Române se așteaptă să avem trafic intens către stațiunile de la munte și de la mare, în acest weekend.

Din acest motiv, reprezentanții Poliției Române, prin intermediul INFOTRAFIC, recomandă mai multe rute ocolitoare către destinațiile mult visate.

Pentru stațiunile de pe Valea Prahovei se recomandă, pe lângă DN 1 București - Ploiești - Brașov, următoarele rute ocolitoare:

- București – Autostrada A3 – Ploiești – Cheia - DN 1A Brașov;

- București - A1 – Pitești – Câmpulung - DN 73 Râșnov;

- București - DN 71 – Târgoviște - DN 72A – Câmpulung - DN 73 Râșnov;

- București – Târgoviște - DN 71 Sinaia.

Pentru stațiunile de pe litoral se recomandă, pe lângă Autostrada Soarelui București - Constanța, următoarele rute ocolitoare:

- București – DN2 - Urziceni – DN2A- Hărșova – Constanța;

- București- DN3 – Fundulea – Lehliu – A2 – Constanța.

Reprezentanții Poliției Române recomandă șoferilor "să adapteze viteza la condiţiile de drum, să respecte indicaţiile poliţiştilor prezenţi la faţa locului pentru fluidizarea circulaţiei să manifeste o conduită preventivă în trafic și să planifice călătoria din timp pentru a evita aglomerarea pe principalele artere".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Poliția Română recomandă rute ocolitoare pentru călătoriile către litoral și stațiunile de pe Valea Prahovei