Antena Meniu Search
x

Poliţist amendat de colegi, după ce a fost prins când conducea fără centura de siguranţă

Un poliţist din Slobozia a fost amendat de colegi, după ce a fost prins în timp ce conducea fără să poarte centura de siguranţă.

de Redactia Observator

la 14.03.2019, 09:36

Poliţist amendat de colegi pentru că nu avea centura de siguranţă
Poliţist amendat de colegi pentru că nu avea centura de siguranţă - Facebook

Un poliţist din Slobozia a fost amendat de colegi, după ce a fost prins în timp ce conducea fără să poarte centura de siguranţă.

Potrivit poliţiştilor, agentul din Slobozia a fost sancţionat cu 290 de lei şi două puncte de penalizare de poliţiştii rutieri care efectuează, în această săptămână, o acţiune la nivel naţional pentru conştientizarea şoferilor în ceea ce priveşte utilizarea centurii de siguranţă.

Poliţistul amendat are posibilitatea de a achita jumătate din amendă în termen de 15 zile.

Conform Poliţiei Române, în săptămâna 11-17 martie 2019, poliţiştii rutieri desfăşoară campania TISPOL Seatbelt (acțiunile Poliţiilor Rutiere din Europa, vizând purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii maşinii).

Pe acelaşi subiect

"Acțiunea, coordonată de Direcția Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, se desfășoară în toată țara, pe drumurile publice, polițiștii rutieri fiind în teren, pentru aplicarea măsurilor legale în caz de nerespectare a legislației în domeniu. Controalele se desfăşoară simultan în toate statele membre ale Uniunii Europene", se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Poliţist amendat de colegi, după ce a fost prins când conducea fără centura de siguranţă