Antena Meniu Search
x

Imagini şocante în Constanţa! Poliţist de la trupele speciale, fugărit şi lovit cu toporul şi bâtele pe o stradă din Mangalia! (Video)

Imagini şocante în Constanţa! Poliţist de la trupele speciale, fugărit şi lovit cu toporul şi bâtele pe o stradă din Mangalia
Imagini şocante în Constanţa! Poliţist de la trupele speciale, fugărit şi lovit cu toporul şi bâtele pe o stradă din Mangalia - Observator

O ceartă în trafic a provocat scene incredibile pe o stradă din Mangalia, în Constanţa. 

Un poliţist de la trupele speciale, de 38 de ani, era în timpul său liber şi se afla în maşina sa, împreună cu soţia, în momentul în care s-a luat la ceartă cu mai mulţi localnici.

Au urmat momente de-a dreptul şocante. 

Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 51 de ani, au început să-l fugărească pe agent.

În înregistrare se vede cum poliţistul este alergat şi lovit pe stradă de mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu topoare şi bâte.

Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional!

Poliţistul a ajuns la spital în urma rănilor suferite.

"La data de 28 aprilie, politistii din cadrul Politiei Mangalia au fost sesizati despre producerea unei altercatii pe fondul unui schimb de replici in trafic. In aceasta altercatie au fost implicati patru barbati cu varste cuprinse intre 18 si 51 de ani, toti din Mangalia, si un politist aflat in timpul liber din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta, avand 38 de ani.

Colegii efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente si tulburarea linistii publice", a declarat Cristina Vasile, purtător de cuvânt al IPJ Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Evenimente » Imagini şocante în Constanţa! Poliţist de la trupele speciale, fugărit şi lovit cu toporul şi bâtele pe o stradă din Mangalia! (Video)