Antena Meniu Search
x

Polițist din Iași, gest emoționant pentru o femeie prinsă pe stradă fără mască, mănuși și declarație

O femeie din Iași prinsă pe stradă fără declarație, mănuși sau mască de protecție a fost surprinsă de gestul emoționant al polițiștilor care au oprit-o. În loc s-o amendeze, agenții i-au oferit o mască și au învățat-o cum să completeze declarația pe proprie răspundere.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 07.04.2020, 08:42

Doi polițiști ieșeni, gest surprinzător după ce au prins pe stradă o femeie fără declarație, mănuși sau mască de protecție - Atenție Politia Iași

O femeie din Iași prinsă pe stradă fără declarație, mănuși sau mască de protecție a fost surprinsă de gestul emoționant al polițiștilor care au oprit-o. În loc s-o amendeze, agenții i-au oferit o mască și au învățat-o cum să completeze declarația pe proprie răspundere.

Nu toți românii par să înțeleagă importanța respectării restricțiilor și măsurilor de protecție anunțate de autorități, pentru limitarea răspândirii epidemiei de coronavirus. 

Este și cazul unei femei din Iași care, ieri după-amiază, a fost prinsă pe stradă fără să dețină declarația pe proprie răspundere. În plus, nu purta mănuși și nici mască de protecție.

Luată la întrebări de polițiști, femeia a început să tremure de spaimă crezând că va fi amendată.

Doar că agenții au surprins-o cu un gest emoționant. 

Nu numai că nu au amendat-o, polițiștii i-au arătat cum se completează declarația și i-au oferit cadou o mască de protecție.

Poliţiştii din stradă sunt și ei #Oameni

Momentul a fost povestit pe pagina de Facebook Atenție Politia Iași.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Poliţiştii din stradă sunt și ei #Oameni

Zona Podul de Piatră, luni după amiază. Ignorând din diverse motive purtatul măştii şi mănuşilor, o femeie între două vârste e oprită de poliţişti, legitimată şi pusă să dea explicaţii. E total atehnică, nu ştie să utilizeze computerul, nu stă pe internet, nu prea înţelege ce se întâmplă şi tremură de spaimă. E calmată uşor-uşor de către oamenii legii, aceştia o povăţuiesc, îi arată cum să completeze declaraţia pe propria răspundere şi îi oferă o mască. Evident, gratis. Chipul femeii se înseninează, ea le mulţumeşte şi pleacă liniştită, nu înainte de a le ura: „Să vă dea Dumnezeu sănătate şi putere de muncă!.

Ps: nu a fost sancționată contravențional!".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Polițist din Iași, gest emoționant pentru o femeie prinsă pe stradă fără mască, mănuși și declarație