Antena Meniu Search
x

Un polițist, ajutorul şefului de post la Corbu, s-a împușcat într-un apartament din Caracal

Un poliţist de 31 de ani s-a împușcat, cu arma din dotare, într-un apartament din Caracal. Tânărul este ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu. Medicii au efectuat manevrele de resuscitare și l-au transportat pe polițist la spital.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 13.10.2019, 19:20

Un poliţist de 31 de ani s-a împușcat, cu arma din dotare, într-un apartament din Caracal. Tânărul este ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu.

Medicii au efectuat manevrele de resuscitare și l-au transportat pe polițist la spital.

Polițist împușcat cu pistolul din dotare, la Caracal

Un poliţist în vârstă de 31 de ani, care abia se transferase de la IPJ Timiș, s-ar fi împuşcat, cu arma din dotare, într-un apartament din Caracal, judeţul Olt. Tânărul a fost găsit în stare critică şi a fost transferat la spital. 

”În această după-amiază, IPJ Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un bărbat, ajutor şef de post la Postul de Poliţie Corbu, s-a împuşcat cu armamentul din dotare, în timp ce era într-un apartament din municipiul Caracal. Precizăm ca poliţistul era angajat al IPJ Olt de o lună de zile. Cercetarile continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt”, potrivit IPJ Olt.

Acest articol se actualizează.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un polițist, ajutorul şefului de post la Corbu, s-a împușcat într-un apartament din Caracal