Antena Meniu Search
x

Poliţistul care i-a luat carnetul unui consilier de la Camera Deputaţilor e anchetat de şefi

Poliţistul care i-a luat carnetul unui consilier de la Camera Deputaţilor e anchetat de şefi. Acesta a fost luat la întrebări în legătură cu apariţia în spaţiul public a filmării în care Lucian Rădulescu, consilier al unei deputate PSD, înjură agentul şi face scandal.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 06.09.2019, 07:59

Poliţist anchetat de şefi în Prahova
Poliţistul care i-a luat carnetul unui consilier de la Camera Deputaţilor e anchetat de şefi - Captură video

Poliţistul care i-a luat carnetul unui consilier de la Camera Deputaţilor e anchetat de şefi. Acesta a fost luat la întrebări în legătură cu apariţia în spaţiul public a filmării în care Lucian Rădulescu, consilier al unei deputate PSD, înjură agentul şi face scandal.

Marian Godina a anunţat că agentul de la circulaţie care a luat carnetul şi a amendat un consilier al unei deputate PSD, în Prahova, după ce acesta şi-a parcat bolidul de lux într-un loc nepermis, era beat şi a înjurat agentul, e cercetat de şefi pentru că filmarea cu incidentul a fost făcută publică.

"Agitație pe la IPJ Prahova. Biroul Control Intern face verificări pentru a afla cum a ajuns filmarea de ieri în spațiul online.

Un ofițer de acolo, probabil mai zelos el așa de fel, îl audiază pe colegul polițistului care a filmat ieri și, văzându-l agent cu o singură tresă, îl ia tare și îi spune că poate vrea să fie audiat cu "întrebare și răspuns".

Pe acelaşi subiect

Domnule ofițer, nu știu dacă ați avut vreodată ocazia să audiați un infractor. Dar dacă ați avea, sunt sigur că ăluia nu ați avea curaj să-i vorbiți pe asemenea ton. Probabil că v-ar trimite să-i aduceți apă și mâncare.

Dar e mai ușor să audiați polițiști, așa-i? Ei sunt cuminți și politicoși, iar dacă mai sunt și la început de carieră, aveți și mai mult curaj.

Tare aș vrea să mă audiați și pe mine, așa pe model "întrebare și răspuns". Să vedeți ce răspunsuri încuietoare v-aș da. Sunt tare curios cum v-ați permite să-mi vorbiți.

Vă interesează cum a ajuns filmarea aia în spațiul online? E simplu. Mi-a trimis-o colegul care a realizat-o cu un bodycam cumpărat de el, pentru a se proteja de tot felul de situații. Ieri se temea de influența acelui om, de aceea a vrut ca filmarea să fie mediatizată.

Eu am luat filmarea și am postat-o. Să vă explic și ce butoane am apăsat, domnule "anchetator" și "investigator de cazuri complexe"? Vreți să mă audiați și pe mine să vă explic mai frumos? O să stau cu mânuțele la spate, o să aștept întrebarea și am să vă dau răspunsul. Dar să nu mă luați tare, să nu mă pierd.

Aaa...și să nu uit. Am auzit că atunci când venea pe la inspectorat să dea declarații într-un dosar, consilierului parlamentar i se adresau șefii de pe acolo cu "Lucică". Mai că nu-mi vine să cred așa ceva!! Oare d-aia își permitea să arunce cu legitimația?

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

O fi adevărat oare? Faceți niște verificări?", a scris Marian Godină.

Poliţist anchetat după ce i-a luat carnetul lui Lucian Rădulescu

Lucian Rădulescu, director al CSM Ploieşti şi consilier al deputatului Laura Moagher, a fost filmat cu un bodycam în timp ce ameninţă agentul de circulaţie care i-a ridicat carnetul, la Păuleşti, în Prahova.

Lucian Rădulescu, consilierul deputatului Laura Moagher, a fost dat afară după ce a ameninţat un poliţist în trafic şi i-a arătat legitimaţia de consilier al Camerei Deputaţilor.

Rădulescu staţiona în loc nepermis, şi agentul a întocmit procese verbale de constatare a contravenției pentru oprire neregulamentară, conducere sub influența alcoolului, dar și pentru adresare de injurii și nerespectarea dispozițiilor polițiștilor, fiind aplicate amenzi în valoare de 2.875 lei și reținându-se permisul de conducere celui în cauză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţistul care i-a luat carnetul unui consilier de la Camera Deputaţilor e anchetat de şefi