Antena Meniu Search
x

Tânăr legat cu cureaua de la pantaloni de un poliţist din Vaslui cere daune morale de 100.000 de euro

Un tânăr din Vaslui, prins la furat, este supărat că a fost imobilizat cu cureaua de la pantaloni de un poliţist în timpul liber şi a dat în judecată atât IPJ Vaslui, cât şi pe poliţist.Onoarea şi imaginea tânărului ar fi fost grav afectate de acest gest, iar 100.000 de euro i-ar fi stins supărarea.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 18.02.2019, 23:38

Imobilizat cu cureaua de la pantaloni, cere daune morale de 100.000 de euro

Un tânăr din Vaslui, prins la furat, este supărat că a fost imobilizat cu cureaua de la pantaloni de un poliţist în timpul liber şi a dat în judecată atât IPJ Vaslui, cât şi pe poliţist.

Onoarea şi imaginea tânărului ar fi fost grav afectate de acest gest, iar 100.000 de euro i-ar fi stins supărarea.

Imobilizat cu cureaua de la pantaloni, cere daune morale de 100.000 de euro

Prins după ce ar fi furat dintr-un magazin, de către un politist aflat în timpul liber, tânărul vasluian a dat în judecată politistul si IPJ Vaslui cerând 100.000 de euro, drept daune morale.

Pe acelaşi subiect

Cererea sa a ajuns pe masa Judecătoriei Vaslui dar instanta a declinat-o către Tribunalul Vaslui din cauza sumei mari de bani solicitată. Tânărul prins în flagrant si-a motivat cererea prin faptul că imaginea sa ar fi avut de suferit după ce politistul a folosit o curea să-l imobilizeze si apoi să-l ducă la sediul IPJ Vaslui, să-l predea colegilor, informează vremeanoua.ro

Poliţistul ieşise din tură, dar a auzit o femeie ţipând

Politistul iesise din tură si se îndrepta pe jos spre casă, când a fost alertat de tipetele unei vânzâtoare la un magazin din zonă. Politistul a observat doi tineri care fugeau, astfel că a pornit în urmărirea acestora.

“Am văzut iesind din magazin, în fugă, doi bărbati si din urma lor, o femeie tipând după ajutor. Au luat-o la fugă printre blocuri. Am fugit după ei dar, după aproximativ 200 de metri s-au despărtit, si fiecare a continuat să alerge în altă directie. Am fost nevoit să alerg doar după unul dintre ei si, după aproximativ 500 de metri am reusit să-l prind în spatele blocului nr.1. L-am pus la pământ, dar nu aveam cătusele la mine. Se zbătea să scape, astfel că am fost nevoit să-l imobilizez la pământ si să-i leg mâinile la spate cu cureaua de la pantaloni. L-am dus apoi la sediul IPJ Vaslui si de acolo a fost preluat de o patrulă din cadrul Politiei muncipale. Ulterior a fost dus înapoi la magazin. Vânzătoarea a început să plângă de bucurie când a văzut că hotul a fost prins si si-a recuperat marfa furată”, a povestit, la acea vreme, agentul Alexandru Mălăncus, citat de vremeanoua.ro.

Poliţistul, declarat erou şi medaliat, după ce a salvat viaţa unui copil

Agentul Alexandru Mălăncus a ajuns cunoscut după ce a salvat viata unui copil de 11 ani. Băiatul se înecase cu un sâmbure de caisă, însă, după efectuarea manevrelor de salvare în astfel de situatii, politistul vasluian a reusit să-i scoată sâmburele care-i obturase copilului căile respiratorii. Pentru fapta sa, agentul Alexandru Mălăncus a fost răsplătit cu ocazia Zilei Politiei Române. Conducerea IPJ Vaslui i-a acordat o plachetă cu titlul de “Distinctie de onoare”, în semn de apreciere a profesionalismului si devotamentului de care a dat dovadă în activitatea desfăsurată, pentru curajul manifestat si credinta în valorile umane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri sociale » Tânăr legat cu cureaua de la pantaloni de un poliţist din Vaslui cere daune morale de 100.000 de euro