Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Vaslui a rupt cu bătaia un bărbat, fără să ştie că e filmat, apoi i-a făcut dosar de ultraj

Un poliţist din Vaslui a rupt cu bătaia un bărbat, fără să ştie că e filmat, apoi i-a făcut dosar de ultraj. Imaginile au fost făcute publice şi sunt de o violenţă greu de imaginat.

de Redactia Observator

la 15.05.2019, 09:43

Poliţist din Vaslui, bătăuş
Un poliţist din Vaslui a rupt cu bătaia un bărbat, fără să ştie că e filmat, apoi i-a făcut dosar de ultarj - Captură video

Un poliţist din Vaslui a rupt cu bătaia un bărbat, fără să ştie că e filmat, apoi i-a făcut dosar de ultraj. Imaginile au fost făcute publice şi sunt de o violenţă greu de imaginat.

Totul s-a întâmplat în comuna Pochidia, unde un bărbat de 42 de ani, Iulian Nechifor, tată a şase copii s-a certat cu un vecin, pe 2 mai. A fost chemată poliţia şi doi agenţi au ajuns la casa bărbatului. Oamenii legii au vrut să-l ducă la postul de poliţie, încercând să-l urce în maşină, dar omul s-a împotrivit, scrie Vremea Nouă.

Poliţiştii au tras de el, el i-a îmbrâncit, s-a creeat o învălmăşeală şi unui poliţist i-a fost ruptă uniforma. Bărbatul a acceptat să meargă la post şi s-a urcat în maşina poliţiştilor. Postul de poliţie din Pochidia e lângă primărie, unde sunt camere de luat vederi.

Când a coborât din maşină, Iulian Nechifor nu era încătuşat, după cum se vede pe camere. El se dă jos din dreapta spate, în timp ce de la volan coboară un tânăr poliţist corpolent. Acesta ocoleşte maşina, se duce direct la bărbatul adus la secţie şi îl loveşte direct în figură, cu pumnul.

Pe acelaşi subiect

Apoi cei doi agenţi îl lovesc împreună pe bărbat, îl pun la pmânt şi după aproape 3 minute de luptă îl încătuşează, îl urcă în maşină şi îl duc la Poliţia din Bârlad. Acolo e audiat şi după câteva ore e chemată o salvare, carel duce de urgenţă la spital.

"Pacientul a suferit un traumatism cranio-facial cu pierderea cunostiintei, fiind investigat la Computerul Tomograf, care nu a reliefat leziuni, a fost investigat neurologic, nu s-a gãsit nimic si a fost trimis acasã cu recomandãri.", a precizat medicul Angelica Gramaticu, purtãtorul de cuvânt al spitalului din Bârlad. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Două zile mai târziu, Nechifor a fost săltat de acasă de aceiaşi doi poliţişti, reţinut 24 de ore pentru ultraj şi apoi, la propunerea procurorului, arestat pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Vaslui a rupt cu bătaia un bărbat, fără să ştie că e filmat, apoi i-a făcut dosar de ultraj