Antena Meniu Search
x

Poliţişti bătuţi crunt în misiune, într-un cartier din Capitală. Agenţii au fost snopiţi de trei scandalagii

Scandal uriaş, noaptea trecută, într-un cartier din Capitală. Doi poliţişti au fost bătuţi crunt de trei indivizi cercetaţi penal. Agenţii fuseseră chemaţi de vecinii bătăuşilor, care s-au plâns că bărbaţii au dat muzica tare.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.12.2019, 14:36

Doi poliţişti de la Secţia 16 din Capitală au fost bătuţi la o intervenţie
Poliţişti bătuţi crunt în misiune, într-un cartier din Capitală. Agenţii au fost snopiţi de trei scandalagii - Observator.tv

Scandal uriaş, noaptea trecută, într-un cartier din Capitală. Doi poliţişti au fost bătuţi crunt de trei indivizi cercetaţi penal. Agenţii fuseseră chemaţi de vecinii bătăuşilor, care s-au plâns că bărbaţii au dat muzica tare.

Doi poliţişti de la Secţia 16 din Capitală s-au dus la o intervenţie, la ora 2 noapte, după ce vecinii dintr-un bloc aflat pe Constantin Brâncoveanu au reclamat la 112 că într-un apartament muzica e dată prea tare.

Momentul intervenţiei a fost filmat.

Ajunşi la apartamentul cu pricina, trei indivizi s-au repezit asupra poliţiştilor şi i-au atacat cu bestialitate. Acum, cei trei scandalagii sunt la audieri.

"La data de 15 decembrie a.c., în jurul orelor 2:00, Secția 16 a fost sesizată prin apelul de urgență 112 cu privire la faptul că persoane tulbură liniștea publică într-un bloc din sectorul 4. La fața locului au sosit polițiști din cadrul secției 16 Poliție, care au procedat la legitimarea persoanelor care tulburau liniștea publică. 

În urma discuțiilor persoanele au devenit recalcitrante și agresive la adresa polițiștilor, doi polițiști suferind vătămări corporale în urma evenimentului. Persoanele implicate au fost conduse la Secția 16 Poliție, iar la acest moment, se efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și de drept. Activitatea se desfășoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4", anunţă poliţia într-un comunicat.

Deocamdată, nu s-a emis ordonanţă de reţinere pe numele lor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţişti bătuţi crunt în misiune, într-un cartier din Capitală. Agenţii au fost snopiţi de trei scandalagii