Antena Meniu Search
x

Pompierii din Bihor au intrat în viitură până la gât, ca să salveze o bătrână din vâltoare (Video)

Imagini dramatice au fost filmate la Criștioru de Jos, judeţul Bihor, unde inundaţiile au provocat dezastru în mai multe localităţi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 22.07.2020, 21:16

Operaţiune periculoasă de salvare a localnicilor, la Criștioru de Jos - ISU Bihor
  • Pompierii bihoreni au intervenit cu curaj pentru salvarea localnicilor
  • Inundaţiile au făcut prăpăd în mai multe localităţi

Pompierii bihoreni s-au aruncat cu curaj în apele care măturau totul în cale pentru a salva oamenii rămaşi blocaţi în case.

"În urmă cu puțin timp, pompierii bihoreni au salvat mai multe persoane din calea apelor, în urma viiturilor produse în localitățile Criștioru de Jos și Cărpinet. În numai o oră, aversele torențiale au produs inundații semnificative în localitățile Criștioru de Jos, Săliște de Vașcău, Vașcău și Cărpinet din județul Bihor. Pe lângă salvarea oamenilor care se aflau în pericol, colegii noștri au acționat și pentru evacuare apei din gospodăriile afectate", anunţă ISU Bihor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Pompierii din Bihor au intrat în viitură până la gât, ca să salveze o bătrână din vâltoare (Video)