Antena Meniu Search
x

Povestea lacrimogenă a 4 hoaţe românce din Anglia le-a salvat de puşcărie. Ele au furat mari cantităţi de parfumuri scumpe şi le trimiteau în România

Patru românce care furau din magazine numai parfumuri scumpe au scăpat de puşcărie, după ce au spus că cineva le-a obligat să fure, iar ele au făcut asta de frică.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 27.10.2020, 17:20

Patru românce, prinse la furat în Marea Britanie
Patru hoaţe românce au fost prinse în Marea Britanie, dar au scăpat de puşcărie cu o poveste lacrimogenă - Birmingham Live
  • Patru tinere românce au fost prinse la furat în Marea Britanie
  • Ele făceau parte dintr-o bandă de hoţi

Cvartetul de hoaţe îşi stabilise cartierul general în Birmingham, dar acţionau şi în centrelele comerciale din întreaga țară, furând produse de lux, majoritatea de parfumerie. Trei dintre ele au fost fotografiate în faţa unui centru comercial.

Mai mult, cele patru hoaţe, Samariteanca Bucureştean 24 de ani, Geanina Stan, 22 de ani, Daniela Stoian, 20 de ani şi Angelica Marin, de 18 ani atunci când au fost prinse au spus că furturile au fost sub „impulsul momentului”, deoarece nu aveau bani din ele.

Una dintre ele chiar a spus foarte senină că nu și-a dat seama că furtul este ilegal, scrie dailymail.co.uk.

Aduse în faţa unui judecător, cele patru au pledat vinovate şi au spus că au fost obligate să fure de un lider interlop periculos din România, către care ele trimiteau parfumurile respective.

Deşi existau dovezi video, ultima înregistrare arătându-le pe cele patru furând parfumuri în valoare de 4.000 de lire sterline, judecătoarea Sarah Buckingham a concluzionat că a fost o operațiune pre-planificată și un exemplu de infracțiune organizată, condusă de altcineva, nu de cele patru hoaţe.

Angelica Marin, în vârstă de 18 ani, a mai avut probleme cu legea, după ce a mai fost prinsă de furând de un paznic al unui centru comercial. Atunci, tânăra l-a lovit cu pumnul în faţă pe bărbatul respectiv, potrivit birminghammail.co.uk.

Cele patru au primit, în mare parte, pedepse de muncă în folosul comunităţii, neremunerată. Ele trebuie să participe şi la cursuri de reabilitare socială.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Povestea lacrimogenă a 4 hoaţe românce din Anglia le-a salvat de puşcărie. Ele au furat mari cantităţi de parfumuri scumpe şi le trimiteau în România